Ministerstvo zahraničia potvrdilo úmrtie Slováka v Turecku
16 | 08 | 2022 I TASR

Úmrtie slovenského občana v dovolenkovom rezorte v Turecku potvrdilo pre TASR Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR. 

"Môžeme potvrdiť, že k uvedenej smutnej udalosti skutočne došlo. Zastupiteľský úrad SR v Ankare poskytuje potrebnú súčinnosť pozostalým, avšak s ohľadom na zákon o ochrane osobných údajov nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie," uviedol pre TASR komunikačný odbor MZVEZ.

Tragédia v obľúbenej dovolenkovej destinácii v Turecku

V jednom z rezortov na hotelovej izbe našli telo mŕtveho dovolenkára zo Slovenska. Podľa informácií tvnoviny.sk mal nebohý počas pobytu zdravotné problémy, s ktorými bol na jeden deň hospitalizovaný v nemocnici. Po návrate do rezortu, o niekoľko hodín neskôr, našli jeho mŕtve telo na hotelovej izbe.

Samosprávy protestujú: Žiadajú od vlády záchranné koleso
Starostovia a primátori ôsmich regionálnych združení Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) žiadajú vládu, aby neriešila samu seba, ale aby podala záchranné koleso samosprávam, ktoré sú najväčšími zriaďovateľmi škôl, školských zariadení či... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik