Ľuboš Blaha bez servítky: Západ sa zbláznil, olympiáda je dôkazom TOTÁLNEHO ÚPADKU!
01 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Slovenský europoslanec Ľuboš Blaha sa ostro pustil do kritiky aktuálnych Olympijských hier v Paríži. Vo svojom emotívnom príspevku na sociálnej sieti označil podujatie za "oslavu nenormálnosti" a "svedectvo o dekadencii západného sveta".

"Priznávam - je mi zo Západu normálne, že zle. To, čo sa deje v Paríži, je čistý extrém. Odpudivý extrém," uviedol Blaha hneď v úvode svojho statusu na platforme Telegram.

Otvárací ceremoniál v Blahových očiach: Transka namiesto Ježiša

Podľa europoslanca sa olympiáda stala platformou pre propagáciu kontroverzných ideí. "Na otváracom ceremoniáli miesto Ježiša na poslednej večeri zaujala obtlstlá transka, apoštolov stvárnili bradatí muži prezlečení za ženy, zmachlené prostitútky... a do toho nejaký prerastený Taťka Šmoula," opísal Blaha svoje dojmy z otváracieho ceremoniálu.

"Kedysi boli symbolom Olympiády atléti, dnes sú to ženy s guľami a muži s bradami. Na čo je toto dobré?" pýta sa rozhorčene.

Transgenderizmus a násilie voči ženám?

Blaha sa vo svojom príspevku dotkol aj citlivej témy transgenderových športovcov. "Pri všetkej úcte - v žiadnej ére ľudských dejín, ani len za zhýralého Caligulu, sa nestalo, že by sa nejaký chlap identifikoval ako žena a potom zmlátil v ringu ženskú športovkyňu," napísal.

"Prepáčte, ale to je cez všetky čiary. Kde sú teraz feministky? To nie je násilie proti ženám? Toto je duch olympiády? Že muži mlátia bezbranné ženy?" pokračoval vo svojej kritike.

Západ vs. Rusko: Dvojitý meter?

Europoslanec sa dotkol aj geopolitických tém, keď kritizoval prístup k ruským športovcom. "Ruskí športovci sú na Olympiáde šikanovaní, ale Izraelčanom, ktorí vraždia ženy a deti, Západniari tlieskajú v stoji," tvrdí Blaha.

"Ruskí športovci nemusia ľutovať, že im obmedzili účasť na olympiáde - aspoň nemusia byť súčasťou tejto progresivistickej západnej frašky," dodal.

 

Úpadok Západu?

Blaha svoj príspevok uzavrel varovaním pred úpadkom západnej civilizácie. "Aj Rím kedysi prešiel úpadkom kultúry a potom sa celý rozpadol - od roztopaše. To isté teraz zažíva Západ - sme uprostred procesu zahnívania a strašne to smrdí," napísal.

"Západ sa reálne zbláznil. A západní liberáli sa čudujú, prečo čoraz viac ľudí vníma Rusko ako obrancu úplne normálnych tradičných hodnôt pred progresívnym extrémom," uzavrel svoj kontroverzný príspevok.

Eduard Chmelár: Zrada je potvrdená
Politológ a člen premiérovho poradného tímu Eduard Chmelár uvažuje nad otázkou ministra zahraničných vecí Maďarska, Pétera Szijjártóa, ktorú si položil na sociálnej sieti: Sú len dve možnosti. Buď je Európska komisia taká slabá, že nedokáže brániť... Čítať ďalej
01 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik