Hlas ľudu: Báchorky trojice svätej saskárskej
31 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Slabšie povahy vopred upozorňujem, že im môže prísť nevoľno. Počúvať Braňa Gröhlinga, Máriu Kolíkovú a Juraja Krúpu, to chce pevné nervy a silný žalúdok. Mne sa uľavilo,  keď som im vyplazila jazyk  a poslala ich do riti.

Lebo z toho, čo sa nám títo traja snažia nahovoriť, aj zdravému človeku príde zle. Klamú vám do očí a pritom sa tvária ako svätý obrázok. Len ho pohladkať a vložiť do modliacej knižky. Dnes sa úprimne tešia, že Fico odhodil palicu, a len toť včera ho posielali do basy a vešali na šibenicu.  Keby sa faloš predávala, išli by na dračku.

Už som to raz povedala, že malí ľudia by sa nemali pchať do politiky. A teraz nemyslím len tých, čo merajú meter päťdesiat aj s podrážkami. Myslím aj tých, čo na duchu nedorástli. A takých je v našej slovenskej politike až-až.

Nemusíme chodiť ďaleko. Stačí si predstaviť tlačovku malého Gröhlinga a jeho telesných strážcov. Krúpa a Kolíková okrem stráže dostali aj slovo. A ten tretí, Viskupič sa volá, figuroval tam bez slov. Lebo tomu, o čom sa hovorilo, nerozumie. Na ochranku je odborník Krúpa a Kolíková. A tí  chceli vedieť, kto  zlyhal v Handlovej. Či to bola ochranka alebo kto. Kto nesie zodpovednosť za to, že premiér bol postrelený.  Bolo by dobre zriadiť komisiu, ktorá vyšetrí atentát, keď tí babráci nič nevyšetrili. Aspoň v opozícii o ničom nevedia. A nech už bolo tak či tak, Šutaj Eštok by mal vyvodiť politickú zodpovednosť. Tak, ako sa to stalo v Amerike, alebo ako to urobil šéf justičnej stráže po smrti generála Lučanského. Nuž ale to je Amerika a SASKA!  Iná politická kultúra než kultúra tejto chaotickej vlády. „Mária, ďakujeme ti za tvoju prácu s komisiou, ďakujeme za tvoju politickú kultúru,“ zadúšal sa pochvalou Kolíkovej malý predseda. Len aby si sa nezadrhol a ja aby som nezabudla. Malý hovoril o Zuzinom okrúhlom stole a že oni boli prví, čo sa k nemu hlásili.

A tak malí duchom znovu otvárajú atentát a vracajú sa k okrúhlemu stolu a prieskumu o atentáte. Nabudúce bude témou  Ficova hrádza. Lebo nie je o čom. Len dúfam, že už sa nenájde druhý blázon, ktorý by chcel premiéra zabiť.  Ale mal by si dávať pozor na jazyk, lebo podľa prieskumu tretina ľudí verí, že si za atentát môže sám. Že to bolo „kvôli“  jeho vyjadreniam. Myslím, že to referoval Krúpa. O tom, ako sa Gröhling či Kolíková svojou nenávisťou zaslúžili o atentát, Krúpa ani prieskum nehovoril. Ale nájdu sa aj takí blbci, čo si myslia, že atentát bola len hra. Raz sa možno z prieskumu dozvieme ešte viac. Napríklad aj to, že Fico  chcel zamachrovať a že sa sám postrelil.

Ešteže Fico žije a prieskumom neverí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Kto je tu sviňa
Generálna prokuratúra dala bodku za prípadom úmrtia generála Lučanského. Jednoznačne potvrdila, že išlo o samovraždu. Kolíková preto žiada ospravedlnenie. Chladno a cynicky. Lebo ona je taká. Chladná a cynická. Žiada premiéra Fica, žiada... Čítať ďalej
30 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik