Horor v Rajke: Návšteva skončila škaredým útokom!
24 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Piatková návšteva rodinných priateľov sa v Rajke neďaleko hraníc so Slovenskom skončila záchranárskou akciou. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu ťažkého ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Len na dvojročné dieťa tam zaútočil pitbull.

Na miesto útoku hneď priletel záchranársky vrtuľník. Starosta Rajky Vince Kiss informoval, že dieťa dohrýzol pitbull. Keď sa nehoda stala, rodina bola podľa jeho slov na návšteve u rodinných priateľov. Vrtuľník dieťa s ťažkými zraneniami previezol do nemocnice.

Laššáková: No takto, milánkovia z Denníka N!
Europoslankyňa Judita Laššáková (Smer-SSD) sa najnovšie „postavila do zástupu“ tých, ktorí si dovolili kritizovať médiá bývalého mainstreamu. Konkrétne jeden z červených denníkov, ktorý si všimol jej vystúpenie v EP, v ktorom pripomenula smrť... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Pes chlapčeka nečakane napadol na dvore. Dohrýzlo mu celé telo a hlavu, viackrát ho oživovali, nakoniec bol nutný prevoz záchrannej služby. Rodina sa pritom o chlapčeka starala, aj mama sa mu podľa obyvateľov z ich okolia dieťaťu patrične venovala.

Na tamojšiu veterinárnu kliniku zviera vziať nemohli, miestny veterinár hovorí o nedostatku miesta. Preto bolo umiestnené do 14-dňovej povinnej karantény. Tam bude potrebné odsledovať jeho zdravotný stav. Veterinár si však myslí, že záchvat spôsobil problém s nervovou sústavou, prípadne dávnejšou traumou. Bude tak zrejme nutná anestéza.

Facebook / Pitbull Terrier | Ilustračný obrázok

„Pitbull terriér má 5 rokov a momentálne je v meste Mosonmagyaróvár na pozorovaní, ktoré bude trvať asi 14 dní. Bude s najväčšou pravdepodobnosťou utratený. Konkrétne s týmto psom neevidujeme žiadne problémy v minulosti,“  spresnil úrad starostu.

Polícia začala vo veci prečinu ťažkého ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Kto bude homofób roka 2024 sa nedozvieme. Neuveríte, prečo
Anti-cena Homofób roka je každoročne vyhlasovaná Inštitútom ľudských práv (IĽP) a jej víťazmi už bol kadekto – Andrej Danko (SNS), Štefan Harabin, či Marián Kotleba (ĽS NS). V tomto roku sa IĽP rozhodol cenu nevyhlásiť a na svojej Facebookovej... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik