ŠKANDÁL NA VÝCHODE: Rytmus búcha po stole! "Toto si ku mne nedovolia!"
18 | 07 | 2024 I Bari Zajačková

Známy slovenský raper Rytmus mal vystúpiť na Bardejovskom jarmoku, no vo štvrtok nečakane oznámil na sociálnej sieti zrušenie koncertu. Dôvodom sú podľa jeho slov nekalé praktiky pri organizácii podujatia. 

Z 8-tisíc na 13-tisíc: Agentúra si prilepšila na rapovom mene

"Vážení priaznivci, fanúšikovia a priatelia. Nerád to robím, ale musím Vám oznámiť, že musím zrušiť môj koncert na jarmoku v Bardejove, ktorý sa mal konať v auguste," začal svoje vyhlásenie raper. Následne vysvetlil pozadie celej situácie. Agentúra Agency Šamír si jeho vystúpenie objednala ešte vo februári 2024, teda dávno pred prezidentskými voľbami. Pôvodne dohodnutá suma bola 8 000 eur plus DPH. Problém nastal, keď sa Rytmus dozvedel, že agentúra predala jeho koncert ďalšiemu sponzorovi za 13 200 eur."Považujem to za nehoráznosť a extrémny oj*b," vyjadril sa raper ostro.

"Nie som bábka v rukách podvodníkov!" Rytmus búcha po stole

"Odmietam, aby sa na mojom vystúpení okrádali slovenské mestá a ich obyvatelia, ktorí platia dane. Ak to tak funguje, tak prosím bezo mňa." Rytmus tiež odmietol špekulácie o jeho údajnom spojení s Tiposom a Petrom Pellegrinim. "Tipos mi nikdy za vystúpenie nezaplatil ani euro," zdôraznil. Zároveň kritizoval novinárov, ktorí sa neobrátili na jeho manažéra pre overenie faktov.

Sľub fanúšikom: Do Bardejova prídem, ale nie cez podvodníkov

Na záver sa ospravedlnil fanúšikom a prisľúbil, že do Bardejova v budúcnosti rád príde. Odporučil však, aby sa organizátori obrátili priamo na jeho manažéra, čím by sa vyhli podobným problémom a ušetrili. Svoj dohodnutý honorár za zrušený koncert Rytmus vracia.

&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH SA ŠÍRI INFO O ZÁHADNEJ MRKVE!
O záhadnej mrkve v uhorkovej sezóne informuje na sociálnej sieti stránky Hoaxy a podvody. Podľa informácie, ktorá sa húfne zdieľa, známa spoločnosť predáva mrkvu z miesta, ktoré sa "preslávilo" katastrofickou jadrovou haváriou, z... Čítať ďalej
18 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik