Rapový mág Patrik "Rytmus" Vrbovský prežil drámu na diaľnici! (VIDEO)
13 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Pri známom raperovi stáli snáď všetci anjeli strážni. Počas cesty z Prahy do Bratislavy mu niečo vybuchlo v aute, vyplo mu motor a už videl šľahajúce plemene. Hudobník zachoval chladnú hlavu a tak, aby nikoho z ostatných účastníkov cestnej premávky neohrozil, auto zotrvačnosťou vymanévroval na krajnicu, popísal Vrbovský pre Topky.

O ľútosť nestojí

„Pred zastavením auta mi už začal stúpať dym do interiéru. Mal som niekoľko sekúnd na to, aby som stihol dostať aspoň nejaké veci von, pretože už začali praskať plasty a bolo počuť niekoľko ďalších výbuchov od pneumatík a iných častí,“ popisuje situáciu pre Topky hudobník ktorý síce nestojí o nejakú ľútosť, no je si vedomý toho, že bol v ohrození života.

Bol v šoku

„Asi nikdy som nebol tak blízko smrti a je to pocit, ktorý s vami zamáva, ale do toho nemáte čas to spracovávať nakoľko viete, že vás čaká obrovský koncert, kde na vás ľudia spoliehajú. Všetky obavy som musel potlačiť,“ hovorí spevák s tým, že vie, že sa pri ňom zastavilo nejaké auto a ktosi sa ho najskôr opýtal, či je v poriadku a potom zavolal záchranárov.

Greksov politický premet: Od kritiky Smeru k jeho obdivu!
Známy rocker a bývalý komunálny a župný poslanec Marián Greksa prekvapil všetkých svojím najnovším vyhlásením v rozhovore so Šimonom Žďárskym. Kedysi zarytý pravičiar dnes otvorene priznáva, že mu začala imponovať ľavicová vláda Smeru. Čo stojí za... Čítať ďalej
12 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Koncert zvládol

Udalosť sa stala dva dni pred veľkým koncertom. Vrbovský je však profesionál, ktorý vie oddeliť súkromie od práce, no situáciu mal pred očami stále – veď behom pár minút mu auto zhorelo pred očami. Koncert však dopadol výborne.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik