KRESŤAN LIPŠIC! Vyhrážal sa právnou ochranou, teraz prehovorila údajná milenka
28 | 06 | 2024 I Eka Balaskova

Keď presne na Silvestra prišiel podnikateľ Zoroslav Kollár s videopozdravom pre vtedy ešte šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry „Danielita“ Lipšica, ten reagoval vyhrážkou, že to len tak nenechá a bude sa právne brániť. Prešlo čosi vyše pol roka, Lipšic už nie je špeciálnym prokurátorom a neznáma dáma, o ktorej hovoril Kollár pre Plusku prehovorila.

Na posledný deň roka 2023 si Zoroslav Kollár nechal skutočnú „chuťovku“ – o „Danielitovi“ Lipšicovi zverejnil okrem pochybností zo spisu o jeho nehode aj veci, ktoré Lipšica, ako kresťana vôbec nectia. Z SMS komunikácie vtedy ešte neznámej ženy s Lipšicom vyplynulo, že ju bez milosti poslal na interrupciu. Lipšic avizoval žalobu, no tá nikdy nebola podaná. To už zistila Pluska pol roka po zverejnení informácií. Žena, ktorá sa po videu odsťahovala zo Slovenska h hovorí, že po zverejnení videa sa jej začali diať čudné veci. To, že jej verilo len málo ľudí ju pritom vôbec neprekvapuje, veď Lipšic si roky buduje povesť bezúhonného právnika.

Praktiky ctihodného šéfa ÚŠP

Medzi pánom Lipšicom a Borisom Kollárom nie je až taký rozdiel, ako by sa mohlo zdať. Zoroslav Kollár 1. januára vo videu prezradil, že Lipšic sa v r. 2020 zoznámil a mal pomer so ženou, ktorá v tom čase ešte nechcela odhaliť svoju identitu, no poskytla množstvo screenshotov o tom, ako s pánom špeciálnym prokurátorom riešili interrupciu. Vo videu Kollár ukazuje aj prsteň s odpočúvacím zariadením, ktorý Lipšic daroval dievčine, ale aj množstvo ďalších detailov z SMS komunikácie. Tie nájdete v článku:

Zoroslav Kollár: Danielito, ty si vrah. Zabil si dôchodcu a... (VIDEO+GALÉRIA)
Mnohí možno Zoroslavovi Kollárovi vyčítajú to neúctivé oslovenie, ktoré sa k šéfovi ÚŠP nehodí – Danielito. Ale úctu si treba zaslúžiť a pán Lipšic si ju podľa neho nezaslúži. „Ty Danielito, si totiž vrah,“ tvrdí hneď na začiatku videa, venovaného... Čítať ďalej
01 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Nechcel to tak nechať

„Obvinenia zo znásilnenia, z nútenia na interrupciu, bitia mojej manželky, inštalácie odpočúvania v neznámej škatuľke (a jeho následného tajomného odinštalovania) považujem za také absurdné, že sa proti nim budem brániť. Nezvyknem využívať žaloby na súdy, ale v situácii, keď je útočené aj na moju rodinu, tak urobím,“ zastrájal sa na sociálnej sieti 2. januára ešte ako špeciálny prokurátor.

Nebola jediná

Týždenník Plus 7dní sa po polroku obrátil na Daniela Lipšica, v akom štádiu je jeho žaloba n Z. Kollára. Ten nereagoval, no krátky rozhovor týždenníku poskytla obeť Lipšicovho konania. Pluska samozrejme jej identitu nezverejnila. Z toho, čo povedala, vám príde nevoľno. Polícia ju kontaktovala až v marci a žena jej potvrdila, že informácie z videa sú pravdivé.

„Po zverejnení videa sa začali objavovať rôzne náznaky a reakcie od ďalších žien s veľmi podobným príbehom v súvislosti s Danielom Lipšicom, no konkrétne vo veci mojej osoby sa dlhé mesiace nič nedialo,“povedala žena pre Plusku a dodala, že nemá žiadnu vedomosť o tom, že by vôbec bola Lipšicova žaloba podaná.

Nekontaktoval ju, no diali sa čudné veci

„Je to asi zložité a môžu to byť len moje domnienky, ale napríklad mi volali skryté ID čísla, kde nebolo nikoho počuť. Samovoľne sa vymazávali správy na Messengeri. Bolo toho viac,“povedala s tým, že mnohí ľudia tomu, čo Kollár zverejnil, neverili. Ju to však určite neprekvapilo.

LIPŠICOVA MILENKA zo Zorovho videa: NETUŠÍTE, ZA KOHO CHODÍTE NA NÁMESTIA!
Druhým videom Zoroslav Kollár špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi evidentne „stúpil na otlak“. Kollár však svojim v poradí už druhým videom, venovaným „Danielitovi“ riadne natrhol roky budovanú povesť neúnavného bojovníka proti zločinu a... Čítať ďalej
13 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

A vraj kresťan...!

„Ak niekto dlhé roky verejne vystupuje ako osoba, ktorá obhajuje záujmy občanov, pomáha nevinným a obhajuje slabších, je ľudsky prirodzené, že mu dôverujú. Ak je niekto celý život prezentovaný ako slušný, zodpovedný, vzdelaný a pravdovravný kresťan, len minorita ľudí dokáže prijať fakt, že by to nemusela byť pravda,“ uzavrela žena.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik