Remišová zjedla lysohlávku: Za našej vlády sme boli premiantmi v EÚ
27 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Že neveríte? Vasilisa Premúdra Remišová vás vyvedie z omylu. Opäť si pustila hubu na špacírku. A opäť sa naváža do terajšej vlády. Keby tak nerobila, hádam by jej od nečinnosti jazyk zdrevenel. Lenže to sa nikdy nestane. Ona je tu na to, aby kritizovala túto vládu a chválila tú svoju. Rozumej
Matovičovu a Hegerovu. A keď je reč o premiantoch, áno boli sme prví, ale v umieraní na covid.

Čo chcete najskôr počuť? Zlú alebo dobrú správu?

No dobre, keď ináč nedáte, začnime tou zlou Neschopná a lenivá vláda ohrozuje miliardy z Plánu obnovy. Namiesto jeho plnenia venuje sa papalášizmu, bojom o funkcie a demontáži právneho štátu.

A ktorí ministri jej teraz ležia v žalúdku?

Prvá na odstrel prišla Dolinková. Tá sa miesto roboty radšej predvádza na sociálnych sieťach. Po nej si kopla do Tomáša Tarabu, ktorý sa venuje len výrubu stromov a vyhadzovaniu odborníkov.

A čudovali by ste sa, keby nespomenula Rašiho?

Nie, ani naňho nezabudla. Veď akože by to bolo, zabudnúť na jej najväčšieho kritika? Ale toto vám priamo odcitujem. Aby ste to mali z prvej ruky aj s dôkazom, že Veronika by si mala pýtať školné od učiteľov slovenského jazyka. Tá chyba je neprehliadnuteľná.

„Veľké problémy s plnením Plánu obnovy má aj minister informatizácie Richard Raši. Ten na tejto parlamentnej schôdzy predkladal zákon o E-governmente, ktorým si posúval termín realizácie služieb pre občana v oblasti zaručenej konverzie. Termín plnenia si posunul dokonca o dva roky. Keby pán Raši pol roka vo svojej funkcii nepremárnil zabezpečovaním prezidentskej kampane pre Petra Pellegriniho za štátne peniaze, neboli by ohrozené kvalitnejšie digitálne služby pre občanov. Richard Raši mešká aj s realizáciou životných situácii, ktoré už dostal od nás predpripravené na zlatej tácke.“

A problémy majú aj ministri Susko a Šutaj Eštók. Obidvaja majú plné ruky práce so zabezpečovaním beztrestnosti skorumpovaných politikov. Len upresním. Verona zabudla povedať, koho konkrétne mala na mysli. Povedzme to za ňu: nominantov Smeru.

Moja rada pre Veroniku

Daj si za čajovú lyžičku sódy bikarbóny a zapi vodou! Vygrgá sa ti a ťažoba z ministrov prejde. Ak by sa ti grgalo málo, dávku zopakuj! Nielen chlebom a kritikou je živá Veronika. Ojoj, vie ona aj chváliť! Seba a vládu, v ktorej sedela.

Tak teda, to najlepšie nakoniec

„Za našej vlády sme nielen vybavili a vyrokovali Plán obnovy na rozvoj Slovenska, no zároveň sme boli aj premiantmi v jeho plnení. Slovensko za našej vlády bolo vždy jedna z prvých krajín EÚ, ktorá plnila všetky reformy a míľniky a zaroveň sme medzi prvými aj dostávali platby z Plánu obnovy. Načas sa plnili všetky míľniky, či to už bolo v oblasti životného prostredia, informatizácie alebo iných reforiem. Teraz však vidíme, že každé jedno ministerstvo má problém.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik