Verona sa zas pajedí
23 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Keď bol Vladimír Mečiar predsedom prvej svojej vlády, drala ešte školské lavice. Ale dobre vie, ako to bolo "za Mečiara". Lebo ona všetko dobre vie. Najlepšie. Najnovšie sa Veronika Remišová na sociálnej sieti nadurdila po nedeľnej relácii v končiacej RTVS O päť minút dvanásť.

"Koalícia sa zbabelo vyhýba konfrontácií s opozíciou (okrem tej, ktorá len slabučko hryzká) a tlačí médiá k selekcii ako v totalite. Takto si to netrúfli ani za Mečiara." vyslovuje sa najnovšie pamätníčka slovenskej politickej histórie.

Nikto médiá nikam netlačí

Pani Remišovej treba pripomenúť, že ak sa niekomu nechce baviť s niekým, koho ona zbožňuje a považuje ho za svätého, neznamená to nič iné, že sa mu s tou osobou nechce baviť. Asi a zjavne má na to dôvody. Oprávnené. Verejne známe. A RTVs s tým naozaj, ale naozaj nič nemá. Ani totalita. Totalitou je tvrdiť, že sa niekto musí s niekým baviť.

Ono je to akosi inak, už sme informovali, a to takto

Poslanec Národnej rady (NR) SR a predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS) nebude diskutovať so šéfom poslaneckého klubu hnutia Slovensko Michalom Šipošom. Uviedol to v nedeľnej diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12.

Poslanci hnutia Slovensko nie sú podľa Michelka schopní diskutovať.

Verejnoprávne médiá majú podľa neho mať taký typ diskutujúcich, ktorí vedia diskutovať vecne. Michelko si tiež nemyslí, že diskusia s hnutím prispeje k zmierneniu spoločnosti.

Poukázal na to, že aj niektoré opozičné strany sa dištancujú od diskusie s hnutím Slovensko.

Šipoš tento krok považuje za pokus o blokovanie a "vykázanie so všetkých relácií". Poukázal na to, že v každej strane má niekto väčšie emócie a povie tvrdšie slová. Ohradil sa, že nikdy nebol v žiadnej diskusnej relácii vulgárny a nikoho fyzicky nenapádal.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu  podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik