Putin volal Blahovi?
23 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky a stranícky podpredseda Ľuboš Blaha si na sieti Telegram všíma, ako obyčajné slová o mieri a spomienky na mierové slogany do nepríčetna dokážu rozzúriť naše "liberálne médiá".

Nech sa páči, priatelia, z tohto môjho príhovoru na Bratislavskej mierovej konferencii urobili v denníku SME taký poprask. (Poznámka red. HD - SME "informovalo" o tom, že "v slovenskom hlavnom meste sa v stredu nenápadne uskutočnilo sympózium Bratislava – hlavné mesto mieru. V hoteli Carlton sa stretli účastníci, medzi ktorými bol aj podpredseda slovenského parlamentu a novozvolený europoslanec Ľuboš Blaha, sekundoval mu europoslanec za stranu Republika Milan Uhrík. Pozvali si aj ďalších proruských politikov zo zahraničia.")

Prvé vraj

"Vraj sa v Bratislave stretli proruskí politici z celej Európy, PS-kári dokonca konšpirovali, že konferenciu zorganizovali ruské tajné služby." píše k spomínanej informácii Ľuboš Blaha.

Druhé vraj 

"No jasné - včera mi volal prezident Putin a poďakoval za výborný prejav." Pokračuje autor statusu.

Povedzte, čo na tomto príhovore môže niekomu vadiť?

"To, že chceme mier? To, že chceme slobodu slova? To, že chceme slovanskú vzájomnosť? To, že odmietame izraelské masakry? To, že chceme mať opäť normálne priateľstvo vo vzťahu s Ruskom?" Pýta sa novozvolený europoslanec.

Starší si možno pamätajú 

"Za socializmu bola Bratislava symbolickým mestom mieru. Kiež by to tak bolo zase. Je pre mňa veľkou cťou, že som sa mohol na bratislavskej mierovej konferencii zúčastniť spoločne s politikmi a odborníkmi z celej Európy, vrátane Ruska. A som rád, že celá Európa mohla počuť, že Roberta Fica chcel zavraždiť opozičný aktivista, ktorému vymyli mozog liberálne médiá a progresívni politici. Len preto, lebo náš ľavicový premiér odmieta vojnu proti Rusku." Píše Ľuboš Blaha.

Kľudne zúrte

"Progresívci. My neprestaneme. Vždy budeme volať - zastavme tú nenávisť, zachráňme mier " končí svoj status jeho autor.

"Celý demokratický svet stojí za Naďom" - píše Naď
"Celý demokratický svet stojí za Jarom Naďom a vládou Eduarda Hegera, ktorá urobila správne rozhodnutie. Ozývajú sa už zahraničné médiá, ktoré jasne hovoria, že Slovensko sa vydalo nebezpečnou ruskou cestou. My však nikdy neustúpime!" Píše menovaný... Čítať ďalej
23 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu  podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik