Hlas ľudu: Nicholsonová zo smetiska píše splnomocnencovi vlády Kotlárovi
22 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Ona si fakt nedá pokoj! Aj z politického smetiska, kam sa konečne dostala, vypisuje, štve a nenávidí. Budúca spisovateľka si tentoraz zobrala na paškál ortopéda s teflónovou hlavou. Tak sa pri ňom rozkokošila, že dokonca uvažuje o novej slovenskej zástave. A čuduj sa, svete, nebola by na nej ona, ale on. Malý Peter Kotlár. Dokreslila by ho, ako sedí na vrchu dvojkríža a hompáľa nožičkami. Pekná predstava, čo poviete?

Veď, napokon, čítajte, čo nám zas táto, našťastie, už bývalá panička z Bruselu píše:

Vážený splnomocnenec Kotlár, milý Peter,

ľudia z mojej bubliny sa čudujú, ako môže byť konšpirátor poslancom a splnomocnencom vlády na vyšetrovanie pandémie. Ja nie. Pre mňa ste symbolom dnešného Slovenska.

Dokreslila by som vás na zástavu. Malý Kotlár hompáľajúci nohami na samom vrchu dvojkríža. Štandarda úpadku niekdajšieho tigra strednej Európy.

Musíte mať dokonalé nohy. Nie ploché ako Zem. Ste ortopéd. Takmer som odpadla, keď som zistila, že ste lekár. Potom mi došlo, že ste symbolom desaťročia upadajúceho vzdelávania. Naše školy často plnia vedomosťami aj teflónové hlavy. Vzdelanie po nich stečie. Danko je tiež doktor práv a Šimkovičová PhDr. v pedagogike.

Konšpirácie vám vyniesli stoličku poslanca. Antisystém miluje študovaných ľudí, ktorí sa natáčajú ako čúrajú proti vetru. Proti čipom vo vakcínach.

Z popierača pandémie zrobili jej vyšetrovateľa. Taký slovenský Stanford prison experiment. Bolo to jedno z najsilnejších gest vlády, ktorá po vyhratých voľbách môže naozaj všetko. Aj vyhlásiť, že pandémia Covid19 sa na Slovensku nekonala. Napriek 20 000 mŕtvym. Povedal to Kotlár, potvrdil to Ha-ra-bin. Rozhodnutia úradov, úradníkov, aj politikov vo vzťahu ku Covid19 sú nu-lit-né! Tak držte tie svoje študované huby, Sabaka, Čekan aj Rišo Kollár. Šetcia pojdete do basy! Pre Mikasa máme špeciálnu samotku!

Kým madam Dolinková klipká dlhočiznými riasami nad zmluvami s Pentou, vy sedíte na WHO. Ortopéd-antivaxer medzi svetovými kapacitami z oblasti epidemiológie oficiálne zastupuje Slovensko. Ako jediný má tie gule rebelovať proti Medzinárodným zdravotným predpisom. Fanklub absolventov vysokej školy života tlieska!

Nie ste len symbolom úpadku Slovenska. Spolu s Dankom, Huliakom a Machalom plníte celkom iný účel. Ste mimikry pre naozaj nebezpečné kroky Ficovej vlády. Kým ako ľudoví zabávači zabávate národ, v zákulisí makajú pre spletitú sieť oligarchov. A tej vašej trápnej stand-up tradžedy sa prizerá šokovaný civilizovaný svet.

LĎN

Michelko exkluzívne pre HD: RTVS už veľmi dávno nie je verejnoprávna inštitúcia (VIDEO)
Predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS) pre Hlavný denník zhodnotil štvrtkový (20. júna) protest zamestnancov RTVS a záverečnú diskusiu k návrhu zákona o STVR. Hovorí o ňom, ako o súčasti odolávať snahám vrátiť telefozhlasu... Čítať ďalej
22 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik