Smutný rekord tohto roka! Vodič si za volant sadol úplne "na mol"
21 | 06 | 2024 I Ivan Mihale

Mal šťastie, že takú hladinu alkoholu v krvi prežil, no on ešte aj šoféroval! Policajtom sa naskytol šokujúci pohľad! Na mol opitý vodič nafúkal takmer 4,5 promile. Podľa nich je to rekord tohto roka.

Akoby zázrakom sa nič nestalo. Na mol opitý 37-ročný vodič sa totiž rozhodol sadnúť za volant motorového vozidla s viac ako 4 promile. "Pri kontrole vodič nafúkal 2,02 mg/l alkoholu v krvi, čo je v prepočte 4,21 promile!!!. Výsledky následných opakovaných dychových skúšok mali stúpajúcu tendenciu, a hodnoty sa zastavili na čísle 2,12 mg/l, čo je až 4,42 promile," poznamenala košická polícia.

Mužovi preto okamžite zadržali vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná. Skončil v cele policajného zaistenia. "Po vykonaní potrebných úkonov mu bolo vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a o jeho ďalšom osude rozhodne súd. Za jeho nezodpovedné konanie mu hrozí až rok vo väzení," dodala polícia.

AKTUALIZOVANÉ Právna analýza neexistuje, Ministerstvo obrany SR podáva trestné oznámenia
Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) má zarobené na poriadny problém! Ministerstvo obrany (MO) SR podáva trestné oznámenie v súvislosti s darovaním stíhačiek MiG-29 a časti systému protivzdušnej obrany Kub Ukrajine, ku ktorému došlo v... Čítať ďalej
21 | 06 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.