Globsec sa priznal: Vymazávame váš závadný obsah! (VIDEO)
21 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

EÚ zaviedla ďalšie sankcie na ruský LNG plyn. Je to už 14. balík protiruských sankcií. Veď načo by sme dovážali LNG plyn z Ruska, keď môžeme oveľa drahší LNG plyn dovážať z Ameriky. Pozastavil sa nad tým líder Republiky a europoslanec Milan Uhrík. A priblížil aj to, že Globsec konečne priznal farbu.

Uhrík na sociálnej sieti zhrnul zopár najdôležitejších správ z diania v Európskej únii. "EÚ zaviedla ďalšie sankcie na ruský LNG plyn. V Bruseli za to zahlasoval aj zástupca slovenskej vlády." Podľa Uhríka vládni predstavitelia na Slovensku proklamujú jedno a v Bruseli potom zahlasujú za niečo úplne iné.

Ďalšou dôležitou správou podľa neho je, že sa mimovládky (hlavne Globsec) priznali, že spolu s Eurokomisiou určujú sociálnym sieťam, čo treba vymazávať ako "závadný obsah". Je to vlasne po prvýkrát, čo sa cenzúra na internete potvrdila takto oficiálne.

"A poslednou aktualitou je, že, žiaľ, napokon hrozí, že na čelo EÚ sa postaví opäť Leyenová spolu s dúhovým aktivistom z Portugalska... Povedal by som, že v Bruseli teda zatiaľ všetko po starom," skonštatoval Uhrík.

Dobrou správou však podľa europoslanca je, že rokovania medzi vlasteneckými staranami v Európe pokračujú a pevne verí, že nájdu cestu k čo najužšej spolupráci.

Viac vo videu:

AKTUALIZOVANÉ Právna analýza neexistuje, Ministerstvo obrany SR podáva trestné oznámenia
Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) má zarobené na poriadny problém! Ministerstvo obrany (MO) SR podáva trestné oznámenie v súvislosti s darovaním stíhačiek MiG-29 a časti systému protivzdušnej obrany Kub Ukrajine, ku ktorému došlo v... Čítať ďalej
21 | 06 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik