Hlas ľudu: SME MAG*RI!
15 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Teda, nie všetci. Ale dosť ich je. Tie sladké slová venované JEDINEJ a NAJLEPŠEJ PREZIDENTKE hovoria za všetko. Chválospevy a panychídy ako v päťdesiatom treťom, keď sa ľud navždy lúčil so Stalinom a s Gottwaldom. Človek by neveril, že sa tie časy vrátia. A tu ho máš!

Je až neskutočné, aký kult osobnosti priniesla Čaputová. Je neskutočné, že tzv. mienkotvorné denníky jej venujú celé vydania.  

Aby som veľa nehovorila, pozrite si niekoľko poďakovaní a trúchlení nad jej odchodom. Citlivým čitateľom poradím: pripravte si vreckovky, možno budete plakať. Keď nie od ľútosti, tak od smiechu. Alebo to bude smiech cez slzy,  keď uvidíte, ako sme zmagoreli.

Vitajte v päťdesiatych rokoch

Bola to najlepšia prezidentka, akú Slovensko malo. Nik nebol kvalitnejší. Vďaka, Zuzana!

To, ako ju prijali, ocenili  a ako jej všetci v Česku tlieskali za posledné dva dni, hovorí za všetko. Bude chýbať.

Udržať si päť rokov v tomto politickom chlieve na Slovensku dôstojnosť, múdrosť a empatiu je fakt niečo výnimočné. Ďakujem, pani prezidentka Zuzana Čaputová!

Ďakujeme, pani prezidentka! Bola ste ozaj najlepšou prezidentkou.

Lepšieho prezidenta už mať nebudeme. Mala v sebe ľudskosť a tú dnes nemá hocikto.

Kultivovanosť, noblesa, múdrosť, slušnosť a výborná reprezentácia doma i v zahraničí. Bude veľmi chýbať.

Navždy ostane v mojom srdci Pani prezidentka. Ďakujem!

Všetko je to na jedno kopyto. Už chýba len: Jediná čistá a nepoškvrnená.

ODPADNETE! OTVORENÝ LIST ČAPUTOVEJ. TAK TOTO ZUZANA NEPREDÝCHA
VČERA PRIŠLA PRED PREZIDENTSKÝ PALÁC slziť za skládkovou Zuzankou celá "bratislavská kaviareň". Tí ľudia musia mať nejaký čip v hlave na diaľkové ovládanie z ambasády za plotom, inak si to neviem vysvetliť. Skonštatoval to na sociálnej sieti známy... Čítať ďalej
15 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Na záver  dobre padne krátky úryvok od Lucky z Bruselu

Vážená pani prezidentka, milá Zuzana,

vniesli ste do prezidentského paláca ľudskosť, slušnosť a emocionálnu zrelosť, ktoré sú v našej politike nevídanými ingredienciami. Latku prezidentského úradu päť miliónovej minikrajiny, zmietanej vraždami novinára a homosexuálnych chlapcov ste nastavili tak vysoko, že by si na ňu netrúfol ani ten Macron, ktorý je do Vás buchnutý. Keď som sa s ním o Vás rozprávala, očervenel ako komunista.

Vonku nám všetci závideli Zuzanu Čaputovú. Len doma do Vás kopali všelijakí Ľuboškovia a ich nohsledi na Telegrame. Najhejtovanejšia politička som zvykla byť ja. Aj tento zápas ste vyhrali, Zuzana, a mne je to veľmi, veľmi ľúto. Viete, myslela som si, že chyba je vo mne, keď mi toľko ľudí píše odporné veci. Že som špatná, rapavá, prostitútka, hermafrodit. Keď začali napádať Vás, pochopila som, že tá slovenská nenávisť voči ženám vo verejných funkciách nie je osobná, ale systémová.

Bolí ma, že si z úradu za kus dobre odvedenej práce odnášate aj ten pocit lepkavej nenávisti ľudí, ktorí ani nie sú schopní pochopiť, čo ste im a Slovensku dali. Slovensko si Vás dokázalo zvoliť, ale nebolo na Vás pripravené.

Buďte šťastná, moja prezidentka z budúcnosti.

LĎN

PS: Dostala som pozvánku na inauguráciu prezidenta Pellegriniho. Ďakujem za pozvanie. Moja prezidentka bola inaugurovaná pred 5-timi rokmi. Zúčastniť sa na jej inauguracii bola pre mna obrovská česť. Zuzana Čaputová - moja prezidentka.

PREDSTIERANÍM SA TO ZAČALO, PREDSTIERANÍM SA TO KONČÍ
Zuzana Čaputová končí, ale to, čo rozhodne nekončí, je budovanie kultu jej osobnosti. Aby sme sa z toho... nepos*ali! Verím, že dnes píšem o tomto hlbokom omyle slovenskej politickej scény naposledy. A začnem tým, čo tak veľmi odlišuje jedno... Čítať ďalej
15 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik