Šokujúci útok! Agresívny POLICAJT bezdôvodne ZMLÁTIL dvoch ľudí!
13 | 06 | 2024 I Ivan Mihale/tasr

Vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) obvinil policajta, zaradeného na obvodnom oddelení na strednom Slovensku, z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s výtržníctvom. TASR o tom informovala hovorkyňa ÚIS Andrea Dobiášová.

Policajt podľa vyšetrovateľa cez víkend v nočných hodinách bezdôvodne napadol v bare dvoch ľudí. "Mal ich udierať päsťami do tváre, čím jednému mal spôsobiť zlomeninu hornej čeľuste a druhému ľahšie poranenia tváre," priblížila Dobiášová.

Útočil aj v minulosti

Príslušníci Pohotovostného policajného útvaru Žilina obmedzili policajta na osobnej slobode, pretože je držiteľom zbrane. ÚIS podľa hovorkyne pracuje s informáciami, že sa mal podobného konania dopustiť aj v minulosti. "Výška možného trestu sa bude odvíjať od ďalšieho dokazovania a aj od záverov znaleckého skúmania. Stíhaný je na slobode," podotkla.

Návšteva Tatier mohla skončiť TRAGÉDIOU. Turisti utekali pred medveďom
Hororovú situáciu zažili turisti v stredu v obci Tatranská Štrba. Nevyspytateľný pohyb medveďa zachytili na videu. Autor videa spozoroval medveďa ako sa blíži k turistom a hlasnými pokrikmi sa snažil upozorniť okoloidúcich, ktorí sa prechádzali... Čítať ďalej
13 | 06 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.