Huliak exkluzívne pre HD: Ani Kisku, ani Čaputovú Slováci nezaujímali (VIDEO)
13 | 06 | 2024 I Eka Balaskova

Zuzana Čaputová má pred sebou doslova posledné hodiny v úrade prezidenta. Redaktor Hlavného denníka zaskočil poslanca Rudolfa Huliaka (SNS / NK) otázkou, ako hodnotí jej končiace sa funkčné obdobie. Aj on hodnotí Zuzanu Čaputovú hlavne ako pokračovateľku toho, v čom na Slovensku začal jej predchodca Andrej Kiska. Huliak je však gentleman – „neukazuje prstom“ na prezidentku, ale hodnotí ich ako dvojicu po sebe nasledujúcich hláv štátu.

„Ja pevne verím, že po Kiskovi a Čaputovej konečne nastúpi prezident, ktorý bude prezidentom všetkých Slovákov,“ netají sa s nádejou na zmenu.

https://www.youtube.com/embed/j-S66wW5NDI?si=O9yJrLn6jZ6HzSeS

Či to bol Kiska, či to bola Čaputová, boli to ľudia jednostranne zameraní v rámci politického spektra, ale aj v rámci obyvateľov Slovenska. Nemyslím si, že títo dvaja prezidenti prispeli jednak k spájaniu spoločnosti, že prispeli k nejakej socializácii zákonov, ktoré by boli v prospech sociálne slabších,“ zhodnotil Huliak pôsobenie oboch prezidentov.

Aké DOJÍMAVÉ! Čaputová a Pavel si navzájom udelili najvyššie štátne vyznamenania
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová si vo štvrtok na Pražskom hrade prevzala z rúk českého prezidenta Petra Pavla najvyššie české štátne vyznamenanie Rad Bieleho leva občianskej skupiny I. triedy, a to za obzvlášť vynikajúce zásluhy v prospech... Čítať ďalej
13 | 06 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

„Boli to prezidenti, ktorí sa pričinili o vznik liberalizmu, LGBT agendy a všetkého, čo nám sem nemala priniesť tá západná civilizácia, ale hlavne – ničím títo prezidenti neboli slovenskí. Zaujímalo ich všetko, len nie Slovensko a jeho obyvatelia,“ uzatvoril Huliak.

Výmena nastane už v sobotu

Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi v piatok (14. 6.) popoludní so svojím posledným verejným príhovorom vo funkcii. Rozlúčkové podujatie sa uskutoční v Prezidentskej záhrade v Bratislave. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.

„Neskôr prezidentka vykoná na zadnom nádvorí Prezidentského paláca záverečnú prehliadku Čestnej stráže a ako hlavná veliteľka ozbrojených síl sa rozlúči s náčelníkom vojenskej kancelárie," priblížil Strižinec. Čaputovú vystrieda vo funkcii Peter Pellegrini, ktorý sa úradu prezidenta SR ujme už na druhý deň.

Kedy na Slovensku zaznie prezidentkina "labutia pieseň"?
Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi v piatok (14. 6.) popoludní so svojím posledným verejným príhovorom vo funkcii. Rozlúčkové podujatie sa uskutoční v Prezidentskej záhrade v Bratislave. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin... Čítať ďalej
13 | 06 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.