Šimečka, Naď, Káčer, Korčok... Všetci si prešli americkými ideologickými masážnymi salónmi
12 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

"Progresívne manipulácie sa riadia podľa vopred napísaného scenára, všetky primárne sledujú mocenské a ekonomické záujmy. Jednoducho ašpirujú na svetovládu." Píše na sociálnej sieti politik Gyimesi György.

Autor statusu trefne popisuje manipulácie, ale má na mysli predovšetkým manipulovanie samotnými progresívcami. "Tými, ktorí boli vyškolení služiť cudzím záujmom štipendiami od Sorosových nadácií alebo boli o neomylnosti liberálno-progresívnej mantry presvedčení Rothschildovými peniazmi."

Rozšírili sa ako pandémia

"Dnes sa to už ani nedá nazvať konšpiračnou teóriou, pretože tých, ktorí to dokazujú je vo funkciách u nás aj v zahraničí príliš veľa. Takto napríklad prišiel Macron od Rothschildovcov, Šimečka starší je dobrý kamarát so Sorosom, ale aj Naď, Káčer, Korčok si prešli americkými ideologickými masážnymi salónmi." vysvetľuje Gyimesi György.

Pýtate sa na recept, ako na to?

"Kúpte si tip-top životopis, nechajte progresívne médiá upozorniť spoločnosť na to, aký ste to vlastne poklad a vy nemusíte nič robiť a nič spĺňať. Stačí, keď s falošnou skromnosťou budete donekonečna opakovať progresívne mantry. O zvyšok sa postarajú tie isté médiá. To oni povedia čo je správne a spravodlivé."

György Gyimesi/TASR | György Gyimesi

A čo robí slušný človek?

"Protestuje proti skaze, poukazuje, kritizuje. Robí to, čo liberálna strana namiesto kritiky nazýva nenávisťou. Viete prečo? Pretože ešte nikdy nedokázali vyargumentovať a ospravedlniť svoje nezmyselné nápady!

Sú zvyknutí medzi ľuďmi vytvárať blbú náladu bez akýchkoľvek následkov. Vytvárajú nezodpovedný rozprávkový systém, za ktorý vo voľbách verbujú ľudí. A ich voličská základňa bude následne nútená žiť v rovnako deformovanom prostredí ako my, konzervatívni kritici, a to aj vtedy, keď sa tí, ktorí sú za to zodpovední vrátia na svoje americké či bruselské základne.

My im to však nedovolíme!" Uzatvára svoj status politik Gyimesi György.

Ďalšia provokácia Progresívneho Slovenska, alebo "iba" hviezdna hlúposť
Eurovoľby doznievajú a sociálne siete ponúkajú priam infláciu ich hodnotení. Vrátil sa k nim na Telegrame aj nateraz ešte podpredseda NR SR a novozvolený europoslanec Ľuboš Blaha. V jednom jeho konštatovaní však ide o drsnú premiéru. Hlúposť,... Čítať ďalej
11 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik