OBROVSKÁ TRAGÉDIA Mladá MOTORKÁRKA haváriu neprežila! Hľadajú sa svedkovia (FOTO)
12 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Mladá motorkárka sa zrazila s osobným autom. Vážna nehoda sa stala v stredu 5. júna. Vtedy ešte nikto netušil, že pre Kiki to bola posledná jazda. Na následky zranení zomrela v nemocnici, informuje portál regiony.sk.

Nehoda sa stala v poobedňajších hodinách na ceste II/502 medzi obcami Zákamenné a Oravská Lesná v okrese Námestovo. Ako informovala polícia, 27-ročná vodička motocykla smerovala od obce Oravská Lesná do Zákamenného. “Následne došlo k stretu s osobným motorovým vozidlom Škoda, ktoré viedol 27-ročný vodič v smere jazdy motocyklistky,” uviedla žilinská krajská polícia.

Alkohol u vodiča motorového vozidla zistený nebol. “Po dopravnej nehode sa 27-ročný vodič osobného motorového vozidla podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na zistenie prítomnosti alkoholu u vodičky motocykla bol nariadený odber krvi,” doplnila po nehoda polícia.

ZDROJ: FB/Polícia SR – Žilinský kraj

Kika napokon boj o život prehrala

Kika pri nehode utrpela vážne zranenia, ktoré si vyžiadali jej okamžitý prevoz do nemocnice. “Vodička motocykla bola prevezená leteckou záchrannou službou do nemocnice,” uviedla polícia.

Správa o Kikinom úmrtí sa na verejnosť dostala v utorok 11. júna 2024. “Bola, už nie je,” napísal so smútkom v srdci Miloš. Mladá žena len pred pár dňami oslávila svoje narodeniny. “Bol som tam, aj keď ju zachraňovali a veril som, že bude v poriadku,” uviedol skormútene Peter.

Rodina hľadá video záznam

Rodina sa pokúša nájsť video záznam z osudnej nehody, ktorá stála mladú ženu život. “Prosím Vás, ak má niekto nejaký kamerový záznam, prípadne foto z miesta nehody motorkárky s autom medzi Zákamenným a Oravskou Lesnou zo dňa 5.6. Informujte ma v správe,” uviedol Ján na sociálnej sieti.

Jej posledná rozlúčka by mala byť spomienkou na jej obľúbenú aktivitu. “Kika už nie je medzi nami. Rodina ma poprosila, aby sme prišli zavrčať,” uviedla Karin.

DRÁMA PRI PONIKOCH: Zastrelili problémovú medvedicu aj s tromi mláďatami!
V katastrálnom území obce Poniky v okrese Banská Bystrica ochranári odstránili problémovú medvedicu. Zastrelené boli aj jej tri mláďatá, s ktorými pravidelne chodila aj do intravilánu obce. Pre TASR to potvrdil odbor komunikácie a propagácie... Čítať ďalej
12 | 06 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik