Hlas ľudu: STAVAJTE ŠIMEČKOVI SOCHY!
12 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Bolo by hlúpe a naivné čakať od Šimečku niečo veľké, zmysluplné. Jediný „rukolapný“ cieľ jeho politiky  je poraziť Fica. Ten druhý je udržať sa v Európe.

Jasné, že na tom druhom sa Miško nenadrie. Udržať Slovensko v Európe je ľahšie, než udržať moč, keď sa vám veľmi chce.  Alebo keď máte intenkontinenciu. Veď kto by si už len zmyslel ťahať slovenskú zem kamsi na iný kontinent?! Hoci aj do Ameriky. To jednoducho nejde. Iba ak symbolicky. Nabrať lopatkou do kýblika a premiestniť von z Európy.

Ale ten prvý cieľ si žiada kus poriadnej Miškovej roboty. A to on dokázal. Síce až na tretí pokus, ale napokon sa ukázal ako hrdina. ŠIMEČKA PORAZIL FICA! Postavte ho na piedestál! Miškovu sochu v nadživotnej veľkosti pred parlament! Do každého mesta, kde zvíťazil . Aj do každej dediny. A možno aj do Bruselu. Veď sa, chudák,  aj čosi naplakal, aby zmobilizoval svojich. Ale podarilo sa.

Šimečka môže od šťastia z kože vyskočiť.

Aj preto celý bez seba píše:

„Už je to oficiálne: VYHRALI SME! Veľmi si vážime vašu dôveru. Potvrdilo sa, že dokážeme poraziť Smer a že si na Slovensku naozaj nemôžu dovoliť všetko. Je to pre nás povzbudenie a záväzok do ďalšej tvrdej práce. Ďakujeme!

Potvrdilo sa, že na Slovensku dokážeme poraziť Smer. Je to veľmi dôležitá vzpruha pre ľudí do najbližšieho obdobia. A zároveň dôležitý odkaz, ktorý vyslali voliči tejto vláde  - brzdite, naozaj si nemôžete dovoliť všetko.“

Darmo umelo vyrobený politik nehádzal Ficovi polená pod nohy. Podarilo sa . Neodstavil ho síce od premiérskeho kresla, ani atentát nevyšiel podľa predstáv toho sfanatizovaného deda. Prevrat podľa Miškovho manuálu sa nekonal. Ale tretiu bitku vyhral. A teraz sa nafukuje, až má človek strach, aby nepraskol. No keď si prečíta komentáre pod svojimi chválospevmi, hádam vytriezvie z víťazného ošiaľu.

Presne TOTO môžeme očakávať od Progresívcov!
KARVAŠOVÁ Z PS-KA SA VYJADRILA, ŽE NEROZUMIE, ČO JE TO OBHAJOVAŤ NÁRODNÉ ZÁUJMY! Liberáli v Európe ťažko prepadli. To je dobrá správa. Horšou je, že sa tým zvýšila relatívna váha Progresívcov v tejto extrémistickej frakcii, skonštatoval podpredseda... Čítať ďalej
12 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Čitatelia mu zanechali aj odkazy, ktoré ho nepotešia

„Je tragické, že Šimečkovi ide len o súboje a boje, ktoré budú vždy pred reálnymi potrebami krajiny a Slovákov. Čo vám, progresívci, za posledné dni a mesiace odovzdal tento chlapec? Čím obohatil túto krajinu, zákony alebo život niekoho? Byť tak sfanatizovaný Ficom začína smrdieť diagnózou. Pretože poraziť Fica a za každú cenu vyhrať je už iba o egu a na hony od reálnych problémov. Desiatky a desiatky statusov dozadu o ničom konkrétnom, o žiadnych zlepšeniach, o námahách pre konkrétne veci v prospech teba, Slovák, Slovenka. Iba Fico, Fico, Fico. Ku koncu volebného obdobia budete práve tam, kde teraz. Kroky sa dajú robiť aj dozadu."

„Tieto vaše fantazmagórie ma bavia, ako keď ste po 1. kole prezidentských volieb povedali, že sa na Slovensku spojili liberáli a konzervatívci, aby spolu zastavili Smer. A nakoniec sa ukázalo v 2. kole, že sa spojili národniari, sociálni demokrati, Maďari, kresťania a konzervatívci, aby povedali nie Korčokovi.

Vo všetkých tých okresoch mimo BA, Košíc a Záhoria by vás Smer, Hlas Republika spolu  prevalcovali. Vyhrali ste v nich iba preto, lebo vašim voličom záleží na eurovoľbách viac a pronárodné hlasy boli roztrieštené medzi Smer , Hlas a Republiku.

V roku 2024 ste vy a KDH získali 7 mandátov a Smer, Republika a Hlas 8 mandátov, takže „proeurópske“ hlasy stratili väčšinu.

Ale len si žite vo svojej mylnej predstave a bubline, v ktorej ste úspešný a zbožňovaný. Zatiaľ vás to dovádza od jednej porážky k druhej, prípadne k  pyrrhovým víťazstvám.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Prezident Pellegrini pripomenul "slušnoľuďom": Musíme sa učiť rešpektovať výsledky volieb bez agresivity
Voľby sú sviatkom demokracie a jej súčasťou je aj rešpekt k rozhodnutiu ľudí v nich. Je úlohou politikov na Slovensku tento rozmer demokracie svojim voličom pripomínať. V exkluzívnom rozhovore pre TASR to povedal zvolený prezident SR Peter... Čítať ďalej
12 | 06 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik