Hlas ľudu: Aj r*ť ste si mali zalepiť, nielen hubu
12 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Len aby ste sa z RTVS nepos*ali! Vy idete bojovať za slobodu médií? Vy, čo ste sa klamstvami dostali do parlamentu? Vy, čo pravdou ani nedýchnete?

Vstali noví bojovníci. Na ich čelo sa postavila spravodlivá Vasilisa Premúdra Remišová. Odvážni  bojovníci za slobodu médií. Bojovníci, čo zapchávali ústa pravde. Vy, to vy ste boli tí, čo pravdu zadusili. Áno, vy,  vy ste boli jediní nositelia pravdy. Iná pravda nebola. Len tá vaša. Ozaj, a koľko percent ste získali v  posledných voľbách? Iba tak málo? Že osady vás nevolili? Nedali sa oklamať? To je dobre. Dnes už v osadách po tom vašom trnavskom vajdovi ani pes neštekne. 

Načo by štekal? On sa mu  rovno do stehna zahryzne. Aj Pollákovi. Za svojich pánkov, za oklamaných osadníkov. Ucho sa odtrhlo. Džbán sa rozbil. Dnes sa už váš guru ani do telky nedostane. A jeho meno sa pod trestom smrteľného hriechu nevyslovuje.  Bol to on, čo do slovenského parlamentu priniesol vulgárnosť a nenávisť. A kam to dospelo, ukázalo sa 15. mája v Handlovej. Aj vy máte na svojich paprčiach krv zraneného premiéra.

Zle dopadla spravodlivá Verona, zle dopadol aj ten so zakázaným menom. Už ani do telky ich nevolajú, a tak obaja vypisujú nenávistné statusy.  

Remišová s ansáblom ide bojovať za slobodu slova.  Len sa na nich kuknite. Farizeji.  Zabudli ste, že ste zapchávali ústa pravde? Zabudli ste, ako ste zatvárali médiá, ktoré mali iný názor, ako bol ten váš?  Zabudli ste, že vás už nikto nepočúva?

Je koniec. Je to váš koniec. Nikto vás nechce, nikto vás nepotrebuje. Tak držte tie zalepené huby, čušte v kúte a pomaličky šúchajte nohami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďalšie Zelenského arogantné žobravé turné po Európe
Zelenskyj "oznamuje" Európe: "Takže už nemáme ani polovicu energie, potrebnej na zimu, budete dodávať". Stručne, jasne, drzo, bez pokory. Oznámenie a basta. Informuje agentúra RIA. Zelenskyj sa aktuálne v tomto zmysle vyjadroval na konferencii o... Čítať ďalej
11 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik