Za vyhrážky primátorke do basy!
08 | 06 | 2024 I Eka Balaskova

Polícia zadržala páchateľa, ktorý sa opakovane vyhrážal primátorke mesta v Trenčianskom samosprávnom kraji, informuje na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj bez toho, aby konkretizovala mesto, o ktorého primátorke je reč. Páchateľ sa jej vyhrážal, že ju odstráni z mesta aj s celým zastupiteľstvom. Obvineniu však neušiel.

Páchateľ cez elektronickú poštu primátorku požiadal o prácu, neskôr ju obviňoval, že mu ani prácu, ani pomoc neposkytla.

Popri tom sa jej vyhrážal, že ak ju niekto odstráni z primátorského kresla, bude to on.

„V správach okrem iného napísal, že mesto, ktorého primátorke sa vyhrážal,  bude v správach po celom svete a na chvíľu sa preruší vojna Ukrajina – Rusko. Taktiež uviedol, že ak ju niekto odstráni z mesta bude to on, odstráni ju a aj celé mestské zastupiteľstvo. Primátorke tiež napísal, že si nevie predstaviť jeho hnev a že bude veľmi trpieť,“ informuje policajná stránka s tým, že týmto konaním v primátorke vzbudil obavu o život a zdravie. Preto požiadala o pomoc políciu.

Prezident Peter Pellegrini: Bez historického vedomia nemožno budovať hrdú budúcnosť
Memorandum národa slovenského je programový dokument slovenských štátoprávnych, politických a kultúrnych požiadaviek, prijatý na slovenskom národnom zhromaždení 6. – 7. júna 1861 v Martine. Výročie jeho prijatia a odkaz Memoranda nám všetkým... Čítať ďalej
07 | 06 | 2024 | Eka Balašková

„Páchateľ bol v zmysle zákona zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo voči 55-ročnému mužovi vznesené obvinenie z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň bude na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby,“ uzatvára Polícia SR.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.