Attila Végh o kauze sponzori: UROBIL BY SOM TO ZNOVA! Traja odišli, desiati prišli
08 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Meno Attilu Végha sa v poslednom čase do povedomia širokej verejnosti dostal skôr tým, že jeho reklamní partneri s ním rozviazali zmluvy kvôli jeho politickému názoru. Slovenský MMA bojovník totiž verejne podporil Petra Pellegriniho v boji o post prezidenta! A to sa slniečkárom, samozrejme, nepáčilo. Musel tak v príprave na očakávaný odvetný súboj s Karlosom Vémolom riešiť nepríjemnosti ohľadom odchodu sponzorov. Spätne sa vyjadril k tejto kauze a priznáva, že vôbec nič neľutuje a zachoval by sa rovnako, informuje sportovy.cas.sk.

Slovenský MMA bojovník Attila Végh má pred sebou obrovskú výzvu. Na turnaji Oktagon 58 v pražskom Edene sa predstaví v Odvete storočia proti domácemu Karlosovi Vémolovi. V prvom ich vzájomnom zápase vyhral Végh na knokaut v úvodnom kole. Pochvaľuje si prípravu a tvrdí, že je ešte v lepšej forme, ako pred prvým zápasom.

"Náročné to, samozrejme, bolo. Päť rokov som nemal tvrdú prípravu, ale vedel som, do čoho idem a čo ma čaká. Viac som si to užil ako v roku 2019. Moje telo si od tej doby oddýchlo, teraz mám novú motiváciu. Na každý tréning som šiel s radosťou a s tým, že chcem drieť. Nebolo to tak, že ma bolí toto a tamto. Musím povedať, že som dal viac úsilia práve do tejto prípravy než do tej prvej. Fyzicky a psychicky som nastavený tak, že tam pôjdem loviť,“ hovorí pre sport.cz odhodlane bývalý šampión organizácie Bellator.

PROGRESIVISTICKÝ LYNČ POKRAČUJE! Od Végha odchádza ďalší sponzor. A Blaha VYZÝVA Slovákov
Meno Attilu Végha sa v poslednom čase do povedomia širokej verejnosti dostal skôr tým, že jeho reklamní partneri s ním rozviazali zmluvy kvôli jeho politickému názoru. Pri ďalšom, zatiaľ poslednom takomto kroku firmy voči nemu, to však MMA zápasník... Čítať ďalej
23 | 04 | 2024 | Eka Balaškoví

Traja odišli, desiati prišli

Aj podľa hlasov ľudí z okolia Attilu Végha je pripravený skutočne na výbornej úrovni. To aj napriek tomu, že počas prípravy musel čeliť nepríjemnostiam. Keď verejne podporil pred druhým kolom prezidentských volieb Petra Pellegriniho, zniesla sa na neho obrovská vlna nenávisti. Navyše prišiel o troch významných sponzorov. Sám však tvrdí, že negatívny vplyv na jeho prípravu to nemalo.

"Vôbec nie. Pre mňa to bolo skôr sklamanie v tom zmysle, že som v živote nemal zas toľko šancí spoznať, ktorí ľudia patria ku mne a kto skutočne drží so mnou. Toto bola životná skúška, kde sa ukázalo, kto ku mne nepatrí. Z tejto celej negatívnej situácie som si vzal to pozitívne a môžem povedať, že síce traja sponzori odišli, ale ďalších desať prišlo. Nič sa nezmenilo a nezrútilo. Ja už s tým nič neurobím, aj keď som z toho bol trochu sklamaný. Prípravy sa to ale nedotklo, na to som psychicky silný dosť," reagoval Attila Végh spätne na kauzu okolo odchodu jeho sponzorov.

Fackanie sa nekonalo

Veľký rozruch vyvolala aj reakcia Attilu Végha, ktorý po vypuknutí kauzy verejne vyhlásil, že by "všetkých neprajníkov najradšej vyfackal". Teraz sa snaží dať veci na pravú mieru a vysvetľuje, že to v skutočnosti nebolo myslené vážne.

"Čo som urobil? Keby som urobil chybu, tak to priznám. Keby som niekoho zbil či niekomu nadával, tak by som priznal, že som urobil chybu. A to, že som povedal svoj názor, má byť chyba? Ľudia ma za to lynčovali, to isté by som ale urobil stokrát, pretože mám svoj názor," nič neľutuje Végh.

TOTO je podľa slniečkarov tá liberálna demokracia: RYTMUS A ATTILA VÉGH POD PAĽBOU. ZA NÁZOR! (GALÉRIA)
Ak sme na Slovensku do súčasnosti veľmi nepocítili to, čomu sa na Západe hovorí „cancel culture“, teda kultúra vymazávania, tak dnes môžeme iba skonštatovať – médiá bývalého mainstreamu sa už vyškolili. To, čo nielen na sociálnych sieťach zažívajú... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

A dodáva: "Veľa ľudí sa oprelo aj do môjho vyjadrenia, že by som každého, kto ma kvôli tomu skritizoval, sfackoval. Ľudia, ktorí ma poznajú, vedia, aký som. Nikdy v živote som sa nemlátil a to, že som povedal, aby mi oblízali vajce, som hovoril v každom podcaste, v ktorom sol bol. Používam to ako frázu a ľudia to vzali tak, že som zrazu agresívny. Chcem kľud a mier, hlavne na Slovensku, pretože keď tu človek povie svoj názor, tak je zrazu všetko zle. Nechcem sa do toho zamotať, ale žiadnu chybu som nespravil."

Attila Végh už skôr vyhlásil, že odvetný súboj s Karlosom Vémolom bude posledný v jeho kariére. Podarí sa mu vybojovať titul v poloťažkej divízii organizácie OKTAGON MMA a dá svojej kariére pomyselnú čerešničku na torte?

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik