YouTube zablokoval účet Dannyho Kollára! Demokrat Naď je blahom bez seba
03 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Vypínanie webov bola pre mnohých zábava, hoci sa to dialo bez súdneho rozhodnutia. Dnes platforma YouTube vypla ďalší kanál! Slovenský streamer vysielajúci z Veľkej Británie Danny Kollár bol v nedeľu večer “doživotne zablokovaný” na sieti YouTube spoločnosti Google. Informujú o tom v pondelok mainstreamové médiá.

Google konkrétny priestupok nešpecifikoval

Novinári, ktorí označujú Dannyho Kollára (Daniela Bombica) za extrémistu a konšpirátora tvrdia, že nedávno došlo ku zablokovaniu jeho kanála s takmer 80-tisíc odoberateľmi. Pripomenuli, že youtuber čelí vo Veľkej Británii vydávaciemu konaniu a že bol medzinárodne hľadaný.

Podľa médií ide o trvalé zablokovanie súčasného kanála a Danny Kollár si vraj už v budúcnosti nebude môcť vytvoriť nový kanál na tejto platforme.

Spoločnosť Google v pondelok ráno potvrdila, že Bombicov kanál zmazala „pre porušenie zásad YouTube“. Konkrétny priestupok však nešpecifikovala.

Dezinformátori Demokrati a nešťastníci Progresívci by sa mali vrátiť z vesmíru na zem
Po voľbách sa na Slovensku situácia politicky zmenila. Progresívno - liberálne prúdy prehrali, pretože ľudia nabrali dostatok odvahy vyjadriť svoj odmietavý postoj k absolútnym nezmyslom z ich produkcie. Skonštatoval to na sociálnej sieti generál... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Kto za vypnutím stojí?

Prípad na sociálnych sieťach komentujú viacerí politici. Právnička a kandidátka Smeru-SSD na poslankyňu EP Judita Laššáková upozorňuje na cenzúru: “Vypínanie webov bola pre mnohých zábava, hoci sa to dialo bez súdneho rozhodnutia. Dnes platforma YouTube vypla ďalší kanál. Nebudem špekulovať o tom, kto za vypnutím stojí. Ani o tom, či súkromná spoločnosť môže urobiť takýto ťah. Len dodám jednu vec: Každá kríza je zároveň nebezpečenstvo a zároveň výzva! Takže: hlavu hore. Vždy keď sa nejaké dvere zavrú, otvoria sa ďalšie,”uviedla Laššáková.

Demokrat Naď je blahom bez seba

Exminister obrany Jaroslava Naďa (Demokrati) ironicky za tento krok poďakoval Georgovi Sorosovi. “To fakt vypli na YouTube dvorného propagandistu FicoVlády a neonacistického truľa Bombica známeho aj ako Danny Kollár? To fakt teraz, keď nám Demokratom začal robiť reklamu svojimi trápnymi útokmi na objednávku? Ako je to možné, že to urobili teraz, keď je pri moci FicoVláda? Kolaboruje FicoVláda s Američanmi s cieľom dosiahnuť nový svetový poriadok bez Bombica???! Nuž, uvidíme, každopádne ďakujeme Džordž Šoroš! Dobrá práca!” Vyjadril sa Naď.

TO NEVYMYSLÍŠ! Naďovi Demokrati prerazili ďalšie dno
Exminister vojny a dnes líder dvojpercentnej strany Demokrati Jaroslav Naď a jeho skalní sa rozhodli presunúť svoje pôsobenie do hlbín totálnej žumpy. Najnovšie sa zamýšľali aj so svojimi priaznivcami o pravosti atentátu na premiéra Roberta Fica.... Čítať ďalej
30 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik