TOTO UŽ JE ZA ČIAROU! Chcú zničiť každého, kto sa vzoprel SLNIEČKARSKEJ TOTALITE!
03 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Idú po nás ako po údenom. Po každom, kto má iný názor. Po každom, kto sa vzoprel ich slniečkarskemu diktátu. Upozornil na to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD)

Korporátny fašizmus ako vyšitý

"Dannymu Kollárovi zobrali YouTube. Boja sa ho. Tak ako sa báli mňa, keď mi brali Facebook. Americké korporácie tu určujú, kto smie a kto nesmie prehovoriť. Takzvaná strážená demokracia - strážia ju americké firmy, aby náhodou niekto nepovedal niečo, čo sa im nepáči. V odbornej ľavicovej literatúre tomu hovoríme korporátny fašizmus. A ja naozaj nevidím inú cestu von z tejto totality, ako bojovať za absolútnu slobodu slova," prízvukuje politik.

Dodáva však, že samozrejme, s výnimkou výziev na násilie. Je choré, ak je niekto kriminalizovaný z iný názor. A je choré, ak zahraniční oligarchovia digitálne krágľujú ľudí. 

YouTube zablokoval účet Dannyho Kollára! Demokrat Naď je blahom bez seba
Vypínanie webov bola pre mnohých zábava, hoci sa to dialo bez súdneho rozhodnutia. Dnes platforma YouTube vypla ďalší kanál! Slovenský streamer vysielajúci z Veľkej Británie Danny Kollár bol v nedeľu večer “doživotne zablokovaný” na sieti YouTube... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Na Lindtnera nasadili Záleskú

Solidaritu si podľa Blahu zaslúži nielen Danny Kollár, ale aj David Lindtner. Bývalý sudca, dnes skvelý advokát, ktorý smeráka vysekal z viacerých žalôb - keď ho kriminalizovali, ako inak, za iný názor.

"Kriminalizujú aj Davida Lindtnera. Lebo sa ho boja. Je príliš dobrý právnik. A spolupracuje so Smerom. To sa neodpúšťa. Nasadili naňho sudkyňu Záleskú. Milenku Tódovej. Zaľúbené hrdličky naňho liali kýble špiny, jedna v novinách, druhá z pozície sudkyne - ale Záleská sa tvárila, že ona je nezávislá(!). Hej, humor je zjavne jej silná stránka. Dokonca v jednom rozhovore pre liberálnu tlač Záleská nepriamo označila Davida Lindtnera za "sviňu" a vyplakala sa, že sa dostal na miesto, ktoré chcela ona - zjavne má komplexy, že David je lepší právnik. A táto ho teraz mala súdiť. Dva roky trvalo, kým sa David domohol spravodlivosti. Najvyšší súd rozhodol - Záleská je zaujatá. Šach - mat," vysvetľuje smerák.

ZÚFALÝ ŠIMEČKA UŽ NEVIE AKO ĎALEJ, TAK PRITVRDIL: Smer zneužíva atentát na premiéra na mobilizáciu voličov!
Smer najprv zorganizoval atentát na vlastného predsedu, a teraz túto situáciu zneužíva. Atentátnika si totiž vybrali smeráci šikovne z radov prívržencov Progresívneho Slovenska! Približne takýto blud sa musí preháňať hlavou lídra Progresívcov, ak... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Pamela s Monikou sa podľa Blahu už tešili, ako budú v posteli písať rozsudok a bum, nevyšlo. Ups. Škoda len, že v starých prípadoch im to vyšlo. "Bola to Záleská, ktorá poslala Milana Lučanského do väzby. Na smrť. Bola to Záleská, ktorá v monstrprocese odsúdila Dušana Kováčika. S Davidom Lindtnerom im to nevyšlo. Zatiaľ. Chápadlá chobotnice sú stále ešte mocné. Držme palce." 

Do Blahu kopú od rána do večera

"Napísal mi jeden kamarát, mimochodom tiež právnik. Citujem: "Companero, asi robíš niečo veľmi dobre - ak Ťa Denník N tak vo veľkom rozoberá pomaly každý deň. Venceremos!","

"Áno, idú po nás, po všetkých, čo im zavadziame. Som rád, že v tomto hone na čarodejnice sa nájdu ľudia, čo majú odvahu a vedia sa zastať tých, ktorých liberáli lynčujú - ďakujem, Edo Chmelár, za Tvoj status Dajte pokoj Blahovi. Ak by sme sa nebránili, rozdupú nás. Musíme držať spolu. A v eurovoľbách im ukázať, priatelia, že sa ich nebojíme," uzavrel Blaha.

Ideologickí kouči vraha z Handlovej - Matovič a Šimečka
Zbabelosť opozície prijať akúkoľvek, hoci len morálnu zodpovednosť za extrémne vyhrotenie politickej situácie na Slovensku, ktoré viedlo až k atentátu na premiéra, je patologická. Predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka odmieta nazývať... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik