Vinník atentátu na Fica sa našiel - je ním sám Fico
02 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Tak si nám pani prezidentka zas zacestovala. Tentoraz priamo k pápežovi, veď také najvyššie posvätenie a možno aj rozhrešenie za napáchané hriechy od zástupca Boha na Zemi má nejakú váhu, nie? Nuž, a ako mávala počas volebného obdobia vo zvyku, vo vládnom špeciále neletela sama.

Nechajme bokom matky obetí nehody zo Spišského Podhradia, v takom žiali je každá útecha dobrá, aj tá od pápeža. Do Vatikánu s ešte prezidentkou priletel podľa informácií viacerých médií (postoj.sk, tvnoviny.sk, teraz.sk) aj kňaz Peter Gombita, ktorý sa doteraz venoval charite a ľuďom bez domova, no zdá sa, že do "portfólia" si pribral aj politiku.

Z kňaza politický komentátor

Kňaz Gombita na východnom Slovensku zriadil a prevádzkuje komunitné centrá pre ľudí bez domova. Táto téma je podľa slov ešte prezidentsky k téme návšteva vo Vatikáne pápežovi veľmi blízka, keďže je veľmi aktívny v oblasti charity...Lenže, tých aktivít akosi pánovi kňazovi pribudlo. Jednej z nich sa portál agentúry TA SR teraz.sk vyhol, ale ďalšie dva spomínané vyššie ju neobišli.

Aha - kňaz našiel vinníka atentátu

"Čo zasejete, to budete žať. Je mi ľúto to, čo sa stalo pánu premiérovi, modlím sa za neho, ale to si vyrobili do určite miery oni sami. Nemalo sa to stať, ale vesmír má pravidlá, fyziku, matematiku. Ako do hory voláš, tak sa z hory ozýva. Ozvalo sa to, čo sa poslalo...." mal podľa webu postoj.sk povedať kňaz. Takže Robert Fico si za svoje takmer zavraždenie môže sám.

Nejaká divná logika

A treba ešte dodať, že o Progresívnom Slovensku, ktoré z námestí týždeň čo týždeň dlhé mesiace vyrevovalo, že Fico patrí do basy, že Fica treba obesiť, alebo prinajmenej mu nahádzať polená všetky polená, ktoré pán Šimečka a jeho bohabojní mierumilovní pokojní a znášanliví spolusektári nájdu, o tom  počas vatikánskej cesty palácovej dámy a jej dobre informovaných spolupútnikov nepadlo ani mäkké "f".

"Odstrániť Fica za každú cenu, akýmkoľvek spôsobom", to bolo a stále je také zmierlivé, bohabojné, až by človek hodil euro do zvonca.

All for Kovačič? Čo tak výzva novinárom, aby nezneužívali médiá?
Tak tu máme zas odznáčiky. "All for..." zas niekto v mene "all" (všetkých) hovorí za seba. Slovenskom sa v novinárskych kruhoch šíria odznáčiky "All for Kovačič". Až sa chce zvolať - strčte si tie odznáčiky "all" niekam! A tam niekam s nimi bežte!... Čítať ďalej
02 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik