Ukrajinský prorok: Krajiny viac nebude!
31 | 05 | 2024 I Milan Laca

Zabudnuté proroctvá ukrajinského molfara Nechaja: Krajina navždy zmizne z mapy.

Molfari sú potomkami starých čarodejníkov v Karpatoch. Vedia ovládať prírodné živly, liečiť ľudí a zvieratá, vidieť minulosť a budúcnosť. O molfaroch sa vie málo - svoje vedomosti spoľahlivo skrývajú a odovzdávajú ich len vybraným ľuďom. Zostalo ich málo, tých skutočných – v priebehu storočí a tisícročí sa veľa vedomostí zabudlo a schopnosti sa vyčerpali. V súčasnosti je zriedkavé stretnúť človeka, ktorý by mohol prevziať plnú silu molfara.

Karpatský molfar

Michail Nechaj bol skutočným karpatským malfarom, čarodejníkom. Silu získal od svojej starej mamy, ktorá svojho vnuka od raného detstva učila čarodejníckej múdrosti. Spoločne zbierali bylinky, varili elixíry a učili sa kúzla. Michail vyliečil svojich prvých pacientov vo veku ôsmich rokov. Odvtedy sa sláva mladého molfara rozšírila po celých Karpatoch.

Molfars sú pomenovanie pre potomkov starých čarodejníkov v Karpatoch. Vedia ovládať prírodné živly, liečiť ľudí a zvieratá, vidieť minulosť a budúcnosť.-3

Michail Nechaj   Zdroj ria.ru

Predpovede o Ukrajine

Nechaj sa stal známym po niekoľkých rozhovoroch, ktoré poskytol novinárom. V roku 2009 predpovedal, že medzi Ruskom a jeho vlasťou vypukne konflikt, ktorý iniciovala tretia strana. Nikto mu neveril – ako by mohlo dôjsť k takým vážnym sporom medzi dvoma spriaznenými národmi, medzi bratmi? Nanešťastie sa ukázalo, že Molfar mal pravdu.

Bude tretia svetová, či nie? Čo hovoria jasnovidci
Tretia svetová vojna: predpovede, načasovanie. Vo vojne niet víťazov, pretože ide o ľudské životy. Tretia svetová vojna môže priniesť úžitok len svetovým lídrom, ale nie ich ľudu. Výbuchy vojenských konfliktov v rôznych častiach planéty nás... Čítať ďalej
19 | 05 | 2024 | Milan Laca

Najdôležitejšia predpoveď 

Michail Nechaj zomrel v roku 2011. Jeho život bol tragicky prerušený vo veku 81 rokov, rukou jedného z pútnikov, ktorí sa prišli naňho pozrieť. Vraha zadržali. Príbeh je dosť zahmlený, veľa sa hovorilo o tom, že išlo o plánovaný zločin – Nechaj povedal príliš veľa nepríjemných vecí o budúcnosti Ukrajiny.

Jeho najznámejšie proroctvo  

Korešpondent : ... to znamená, že naše vyhliadky nie sú svetlé? V tejto civilizácii.

Michai Nechaj: Nie, nie, klesáme, náš genofond vymiera.

Korešpondent: Iba Ukrajina?

Nechaj: A Ukrajina. Zakarpatská Ukrajina bude patriť Maďarom a Čechom. Halič bude pod Poľskom. Východná a stredná Ukrajina bude pod Ruskom, Bukovina pod Rumunskom.

Korešpondent: Takže si myslíte, že Ukrajina sa rozdelí?

Michail Nechaj: Určite. Ukrajina nebude na mape, ale ide o dočasný jav...

Korešpondent: Kedy sa znovuzrodí?

Michail Nechaj: Nikdy v tejto podobe! Bude to úplne iná krajina a nie v týchto priestoroch.

... a ešte o Stvoriteľových trestoch  

Vážne choroby sú trestom od vyšších síl. Liek na onkológiu a iné choroby sa zatiaľ nenašiel. Michail Nechaj v roku 2009 povedal, že príde čas, keď sa tieto choroby budú dať liečiť, ale je tu problém iného druhu: „Len čo sa nájde liek na rakovinu, objaví sa ešte horšia choroba. Toto je Stvoriteľov trest. Ovláda celý svet a je pripravený zľutovať sa a zničiť ho. Prvým trestom je voda, veľká potopa. Druhým bude oheň. Všetka negativita na Zemi musí vyhorieť. Dokonca aj voda a kameň budú horieť. Civilizácia musí dosiahnuť svoj vrchol a potom bude úplne zničená a všetko sa začne úplne od začiatku, od doby kamennej. Tak to bolo a tak to bude."

Baba Vanga predpovedá: Rok 2024? SMRŤ PUTINA! (FOTO)
Islamistické útoky budú otriasať Európou! Stúpenci jasnovidky Baby Vangy hovoria, že rok 2024 bude veľmi ťažký pre celú Zem. Svoj dar jasnovidectva získala Vangelija keď mala 11 rokov. Počas veľkej búrky sa rodine stratila. Našli ju po niekoľkých... Čítať ďalej
23 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.