AKTUÁLNE Z predaja okamžite SŤAHUJÚ túto POTRAVINU. Nejedzte to! (FOTO)
01 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Potravinoví kontrolóri vykonali odber úradnej vzorky v jednom z najväčších reťazcov na Slovensku na základe sťažnosti spotrebiteľa. Regionálna veterinárna a potravinová správa (RVPS) Senec odhalila, že daný výrobok nie je vhodný na ľudskú spotrebu, informuje portál regiony.sk. 

Výrobok, z ktorého bola vzorka odobraná, pochádza z predajne siete Kaufland, ktorá sa nachádza v Pezinku na Obchodnej ulici. Kontrolu vykonala Regionálna veterinárna a potravinová správa Senec.

Ide o Pšenové vločky neochutené jemné s gramážou 250g. Pochádzajú z baliarní Marianna Konrádová MARIANNA v Ivanke pri Dunaji. Nevyhovujúci výrobok nesie šaržu L 02.01.2024 a jeho minimálny dátum spotreby je 02.01.2025.

pšenové vločky neochutené jemné

Nevyhovujúce pšenové vločky. ZDROJ: svps.sk

Neochutené pšenové vločky, zadná strana obalu

Nevyhovujúce pšenové vločky, zadná strana. ZDROJ: svps.sk

Na základe vykonanej kontroly RVPS odhalila vo vzorke nečistý pach, výrazne zapáchajúci po zoxidovanom tuku, čo porušuje minimálne požiadavky na potraviny podľa Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady.

Tento výrobok bol stiahnutý z trhu, ale môže sa stále nachádzať u vás doma, preto je nutné skontrolovať číslo šarže a nekonzumovať ju.

"Rozprávkar" Jarko Naď ZASE báji o ruských agentoch (VIDEO)
Exminister obrany a súčasný predseda strany Demokrati s minimálnym výtlakom vo veľkom behá po celom Slovensku, aby sa pokúsil uchmatnúť si aspoň jedno miestečko v Európskom parlamente. Pomôcť mu v tom má strašenie ruskými agentmi. Tých na Slovensku... Čítať ďalej
31 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik