TO NEVYMYSLÍŠ! Naďovi Demokrati prerazili ďalšie dno
30 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Exminister vojny a dnes líder dvojpercentnej strany Demokrati Jaroslav Naď a jeho skalní sa rozhodli presunúť svoje pôsobenie do hlbín totálnej žumpy. Najnovšie sa zamýšľali aj so svojimi priaznivcami o pravosti atentátu na premiéra Roberta Fica. Vraj možno to bola iba taká habaďúra! Tak toto môže splodiť naozaj iba chorý mozog demokrata Naďovského typu.

Ten Jaro Naď, ktorý najprv proti všetkým princípom demokratického právneho štátu svojvoľne povypínal jemu nepohodlné weby, ktoré na vojnu na Ukrajine nezdieľali jeho jediný správny názor, a ten Naď, ktorý následne v prospech Ukrajiny zbavil Slovensko akejkoľvek obranyschoplnosti, tak tento "demokrat" dnes so svojimi vernými skĺzol do absolútnej konšpirácie. Vraj či nebol atentát na premiéra jedno veľké divadlo.

A to si hovoria DEMOKRATI!

Exminister obrany Jaroslav Naď sa pekne predviedol už pred pár týždňami. Ukázal pravú tvár „demokrata“ – sloboda slova mu totiž nič nehovorí. Podľa neho bolo správne vypínať weby, ktoré čitateľom, či poslucháčom prinášajú iné informácie, ako propagandu, s ktorou sa stotožňuje on. Počas jedného z predvolebných stretnutí si posťažoval na SaSku a jej nominantov vo vláde, ktorí upozorňovali na nedemokratickosť tohto počinu. 

„Faktom je to, že nám sa podarilo vypnúť tie dezinformačné a konšpiračné weby. A čo sa stalo? Predstavitelia  strany SaS nám povedali, že to je sloboda slova a my musíme naspäť zapnúť tie weby,“ hovorí rozhorčený Naď s tým, že Hlavný denník a ďalších znova zapli.

Viac v článku:

Naď to priznal na plné ústa: ÁNO, VYPÍNALI SME NEPOHODLNÉ WEBY! A ČO? (VIDEO)
A to si hovorí DEMOKRAT! Exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) sa pekne predviedol! Ukázal pravú tvár „demokrata“ – podľa neho bolo správne vypínať weby, ktoré čitateľom, či poslucháčom prinášajú iné informácie, ako propagandu, s ktorou sa... Čítať ďalej
11 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Konšpirátori Naďovci

Po tom, čo spoločnosťou na Slovensku otriasol šokujúci atentát, sa bývalý Hegerovci, dnes Naďovci, uchýlili k nechutnostiam a prerážajú ďalšie dno. Najprv exminister zahraničia Rastislav Káčer nazval atentátnika chudákom a neborákoma hneď nato sa líder Demokratov Jaroslav Naď v jedenej z diskusných relácií nechal počuť, že ak by bol on v tomto čase poslancom Národnej rady, tak by nepodporil uznesenie parlamentu, v ktorom sa poslanci jednohlasne zhodli na odsúdení bezprecedentného útoku na hlavu vlády. 

No to nie je všetko! Čo dnes robí Naď? Konšpiruje. Jeho strana kritizuje predstaviteľov vlády ale aj predstaviteľov Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrice, v ktorej je Robert Fico hospitalizovaný, za to, že podľa nich, nie adekvátne informujú o stave premiéra a okolnostiach útoku. Dokonca to zašlo oveľa ďalej, kedy sa prostredníctvom sociálnej sieti pustili do konšpirácii o tom, či sa vlastne tento incident reálen odohral.

Pridali sa k nim aj ich fanúšikovia: „Mne to príde celé ako divadlo,“ píše jeden z fanúšikov strany. Ďalšia podporovateľka strany dodáva: „Je to celé fraška a hlavne stalo sa to naozaj?! Veď ani len kvapka krvi a to čo predviedol na tom videu, je to veľká hanba!"

Nuž, čo k tomu dodať. Naďovi nestačil škandál s českou ministerkou Černochovou, keď sa odfotili s krčmovou ceduľkou "Slovákom a dezolé vstup zakázaný". Snáď iba zacitujeme slová jedného ich rozumného čitateľa: "Debakel za debaklom a čaká vás další. Dočista vám preskočilo?" 

SLOVÁKOM A DEZOLÉ VSTUP ZAKÁZANÝ: Škandál Černochej a Naďa graduje už aj v Česku!
„Nie je to totiž nič iné, než bola diskriminácia v Tretej ríši na základe príslušnosti k národu. Napríklad Židom vstup zakázaný,“ napísal predseda slovenskej strany Zdravý rozum Ján Baránek. Jedná sa o škandalózne foto českej ministerky obrany Jany... Čítať ďalej
08 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.