Richterová vracia úder: Trestné oznámenie za ohováranie!
31 | 05 | 2024 I Eka Balašková

Tri z mamičiek detí Borisa Kollára zrejme nezniesli vzájomnú prítomnosť na nedeľnej grilovačke a tak došlo k incidentu. Pri ňom lietali päste a po ňom trestné oznámenie, ktoré podala jedna z nich. Vyjadril sa aj právnik, podľa ktorého bolo pár vecí skutočne „na paragraf“. Ako sa na celý incident pozerá jedna z aktérok, Barbora Richterová, zistil Nový čas. Podľa informácií portálu „padlo“ ďalšie trestné oznámenie.

Kým Laura Vizváryová svoju verziu novinám povedala už dávnejšie, teraz sa ozvali aj zvyšné dve účastníčky incidentu – Barbora Richterová a Vanessa Hrubovčáková. Tie svorne tvrdia, že Laura od nich chcela, aby len „zložili deti a vypadli“ a k žiadnemu fyzickému incidentu nedošlo. Trestné oznámenie teda podala aj Richterová. Čo sa tam vlastne zomlelo?

Ako malé nespratníčky

„Barbora potiahla Lauru za vlasy a k incidentu sa pridala aj Vanessa, ktorá Lauru udrela do ruky a rebier. Zostali jej modriny,“ opísal zdroj incident, ktoý potvrdil aj Boris Kollár. Ako Vanessa, tak aj Barbora vraj odmietli opustiť vilu, kde sa grilovačka konala a spravili tak až keď sa Kollár chvíľu venoval ich deťom.

BITKA U KOLLÁROVCOV! Mamičky si rozdávali facky, trhali si vlasy a lietali trestné oznámenia!
TO BOLA MELA! Nedeľná grilovačka sa zmenila na divočinu! Prichádza teplé počasie a to je ideálny čas na rôzne grilovačky, či rodinné stretnutia pod holým nebom. Pre takú akciu sa rozhodol aj multiotecko a bývalý predseda parlamentu Boris Kollár.... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Trestné oznámenie č. 1

„Podala som trestné oznámenie, lebo viem, že dodnes sa jej vždy každý zľakol, alebo sa radšej pod nátlakom stiahol, aby sa veci, ktoré by sa mali týkať iba rodiny, neprepierali na verejnosti. Dnes to prerástlo do takej miery, že už máme reálne obavy o zdravie nás a našich detí, priateľov a celej rodiny. Dotýka sa to aktívne a bez prestávky hlavne detí, ktoré majú strach, stres a šikanu nielen zo strany Richterovej, ale aj verejnosti, ktorej sa to netýka. Nenecháme sa už od nej vyprovokovať. Je pre mňa bolestivé vidieť, ako ubližuje verejne deťom, Borisovi a snaží sa špiniť meno rodiny, do ktorej dobrovoľne priviedla na svet dvoch zdravých synov s tým, že vedela, že nikdy nebola jediná, prvá ani posledná,“ nechala sa počuť Vizváryová.

Facebook Laura Vizváryová | Syn Borisa Kollára a Laury Vizváryovej je na svete!

Trestné oznámenie č. 2

„Môžem potvrdiť, že som prišla na dohodnutý termín k pánovi Kollárovi s oboma našimi synmi aj s Vanesou, ktorá je mamou jeho dieťaťa, a jej synom. Boli sme vyzvané slečnou Vizváryovou, aby sme zložili deti a vypadli, čo sme odmietli,“  popisuje Richterová pre Nový čas svoju verziu incidentu. Políciu podľa nej volal Artur, jej 12-ročný syn. Ten sa vraj zľakol, lebo pred časom bol svedkom podobného incidentu. Rovnako, ako Vizváryová, aj ona sa rozhodla riešiť celú vec cez políciu.

„Tiež som podala trestné oznámenie na slečnu Vizváryovú, keďže tá ma napadla. K týmto výmyslom sa už nebudem vyjadrovať. Nechám to na orgány činné v trestnom konaní, aby celú vec vyriešili. Máme dostatok svedkov na to, aby sa dokázala naša pravda,“ povedala Richterová, ktorá v minulosti Borisovi niekoľkokrát poriadne „zavarila“.

Vanessa stojí za Richterovou

Fitnesska Vanessa Hrubovčáková Richterovej verziu potvrdila. Chorobne žiarlivá je podľa Vanessy Laura. Tá vraj nevie pochopiť, že Kollár má aj viac detí. K hádke síce aj podľa nej došlo, bitku však popiera.

„Viem o jej obvinení, že som ju vraj udrela do ruky či rebier, že mala modriny. Ale to je totálna kravina! Boris to potvrdí, veď bol tam. Laura klame, potrebuje na seba stále upozorňovať. Snaží sa rozdeľovať mňa a nášho syna od otca. Celkovo žiarli na všetky matky Borisových detí a aj na deti,“dodala Vanessa.

Pavlíková z Bruselu: Ľudské psy a trans deti (VIDEO)
Kandidátka na poslanecké miesto do Európskeho parlamentu Lívia Pavlíková navštívila bruselský dúhový pride, aby sa od tamojších podporovateľov inakosti každého druhu dozvedela, čo si myslia o právach týchto menšín na Slovensku. Od niektorých sa... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

No ... asi to chce sumár

Podľa Laury ju Barbora potiahla za vlasy, k čomu sa pridala Vanessa. Tá ju udela do ruky a do rebier. Barbora tvrdí, že aj jej syn všetko videl a ani ona, ani Vanessa sa nikoho nedotkli.

Laura tvrdí, že Barbora a Vanessa po príchode urážali všetkých v dome, na čo ich tí prosili, aby odišli. Keďže jedna mala prísť len na chvíľu a druhá vôbec, Laura sa domnieva, že prišli provokovať. Barborina verzia je, že Laura ich vyzvala, aby zložili deti a vypadli, čo odmietli. Verziu protvrdila aj Vanessa.

Celkom nevhodne, pred malými deťmi

Vizváryová tvrdí, že jedna z Borisových dcér dostala panický atak z Barborinho správania, no zasiahol Boris, ktorý dievčatko držal, keď sa k nej Barbora s výsmechom približovala. „Vtedy som ju začala posúvať smerom k dverám. Všetci sme ju prosili, aby odišla. V žiadnom prípade som ju nesotila,“ hovorí Vizváryová. Richterová však hovorí, že Vizváryová do nej sotila, keď mala na rukách mladšieho syna. Hrubovčáková tam v tomto momente nebola, počula len krik a Artura, ktorý volal na políciu.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik