Zemetrasenie v Markíze sa týka aj TEJTO dvojice
30 | 05 | 2024 I Eka Balašková

V TV Markíza končí nie len Michal Kovačič. S televíznou obrazovkou sa rozlúčili aj moderátori, s ktorými mnohí vstávali dve desaťročia. Markíza nedávno zverejnila správu, že Lenku Šóošovú a Romana Juraška v jej Teleráne už neuvidíme. V utorok, 28. mája sa s divákmi moderátorská dvojica emotívne rozlúčila. Pluska však už vie, kto Lenku a Romana nahradí.

Jedným z možných nástupcov na poste moderátora Telerána by mohol byť podľa Plusky Matúš Kolarovský. Ten vraj príliš neoslnil, no mohol by to byť preň zaujímavý „reštart“ po náročnom životnom období. Lenka Šóšová si chce najskôr poriadne oddýchnuť, neskôr sa vrhne na vlastné projekty, kým Roman Juraško len zmení reláciu.

Matúš Yael

Na jednej z kamerových skúšok sa podľa Plusky objavil aj herec a spevák Matúš Kolarovský, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Yael. Ten má za sebou búrlivé obdobie – najskôr sa objavila informácia, že je otcom dcéry Veroniky Nízlovej, neskôr sa dobrovoľne liečil zo závislosti na drogách a liekoch.

„Keď som tam prišiel, ešte som mal opicu. Predtým som si dal šampanské, rum, alebo niečo také. Keď som tam videl ľudí s cirhózou pečene, hovoril som si, prečo som tu, čo tu vlastne robím. Až po čase som pochopil, že sa nesmiem porovnávať s inými, inak nič nevyriešim a hlavne musím úplne zahodiť ego," povedal na margo svojho liečenia Kolarovský, pre ktorého by to mohol byť nový štart, aj keď jednoduché to určite nie je. Podľa zdroja Plusky však Kolárovský na kamerových skúškach nebol príliš presvedčivý.

Facebook / Matúš Kolarovský

Prečo končí Šóošová

„Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, časť mojej identity a tiež kus života. Životnú energiu však nemáme bezodnú a čas prináša do života nové priority. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť. Toto rozhodnutie sa nerodilo ani ľahko, ani krátko. Dozrel čas, aby som sa v živote posunula ďalej,“ vysvetlila pre Plusku moderátorka. Tá si v prvom rade potrebuje oddýchnuť a venovať sa chce aj rodine. Časom sa chce zamerať na autorské projekty. Na aké, to však zatiaľ nechce konkretizovať. Stane sa tak, keď načerpá nové sily.

„S Markízou a jej divákmi sa lúčim s obrovskou pokorou a vďakou. Navždy ostávate v mojom srdci a nič vás nenahradí,“ doplnila.

Pavlíková z Bruselu: Ľudské psy a trans deti (VIDEO)
Kandidátka na poslanecké miesto do Európskeho parlamentu Lívia Pavlíková navštívila bruselský dúhový pride, aby sa od tamojších podporovateľov inakosti každého druhu dozvedela, čo si myslia o právach týchto menšín na Slovensku. Od niektorých sa... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

A čo jej moderátorský partner?

„Končí sa pre mňa jedna obrovská životná etapa a ja sa chcem v prvom rade poďakovať Lenke za všetky tie roky, ktoré neboli len o práci, ale aj o priateľstve na celý život. Naše spoločné ranné vstávania síce končia, avšak priateľstvo pokračuje a to je to najdôležitejšie. Teleráno navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou. Je to skvelá relácia. Veľa som sa v ňom naučil, no predovšetkým mi vďaka nemu vstúpili do života úžasní kolegovia a kamaráti, hostia a samozrejme naši diváci. Je však načase ísť ďalej a ja sa veľmi teším, že môžem ako moderátor doplniť skvelý tím magazínu Reflex,“ povedal pre Plusku Juraško.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik