BITKA U KOLLÁROVCOV! Mamičky si rozdávali facky, trhali si vlasy a lietali trestné oznámenia!
29 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

TO BOLA MELA! Nedeľná grilovačka sa zmenila na divočinu! Prichádza teplé počasie a to je ideálny čas na rôzne grilovačky, či rodinné stretnutia pod holým nebom. Pre takú akciu sa rozhodol aj multiotecko a bývalý predseda parlamentu Boris Kollár. Ten sa roky prezentuje tým, že si zakladá na tom, aby sa všetky jeho mamičky mali dobre a aby mal dobré rodinné vzťahy. V duchu týchto postojov zorganizoval v uplynulú nedeľu grilovačku vo svojej luxusnej vile. Tá sa však vďaka trom dámam jeho ... srdca zmenila na riadnu „divočinu“. Informáciu priniesol Nový čas.

Dom plný zúrivých mamičiek

Po tom, ako súd Barbore Richterovej „priklepol“ kráľovské výživné by sa mohlo zdať, že bude pokoj. Veď sa úspešne spolupodieľala na Kollárovom politickom páde, navyše ho pravidelne „pumpne“ o riadny balík. Lenže omyl. 34-ročná Richterová aj s ďalšou mamičkou – 26-ročnou Vanessou Hrubovčákovou vyprovokovali bitku so súčasnou partnerkou Borisa Kollára, 29-ročnou Laurou Vizváryovou.

„Barbora s Vanessou prišli do Borisovho domu bez povolenia a správali sa nevhodne. Boris a Laura, ako aj všetci v dome obe niekoľkokrát prosili, aby odišli a neprovokovali, ony však odmietali odísť. Situácia eskalovala, keď mali Barbora s Vanessou vulgárne osočovať Lauru, iných ľudí v dome, ale aj Borisove deti, z ktorých malo jedno maloleté dostať panický atak,“ tvrdí zdroj Nového času.

„Barbora potiahla Lauru za vlasy a k incidentu sa pridala aj Vanessa, ktorá Lauru udrela do ruky a rebier. Zostali jej modriny,“ prezrádza denník s tým, že Richterová s Hrubovčákovou ani po niekoľkých výzvach opustiť grilovačku, tak neurobili.

„Vilu opustili až po tom, čo sa Boris s ich deťmi 10 minút pohral. Napokon odišli až na výzvu inej mamičky, ktorá bola tiež v dome,“ doplnil zdroj.

Ešte vo februári chcela s útokmi končiť 

„Neviem zmeniť, s kým mám deti a ani nechcem. Lebo už by to neboli oni. Chceli sme ich obaja. Sú tu. Verím, že už to nebude dlho trvať a prídu pokojné dni, že všetko zlé pominie. Táto moja malá dudulka (Áron) nič netuší, to je dobre. Artur je toho, žiaľ, súčasťou. Vidí a číta, ako na seba jeho rodičia, ktorých obidvoch ľúbi, kydajú, osočujú sa. Ľúbi svoju mamu a ľúbi aj svojho otca. Stojí v strede medzi nami dvoma. Aj keď sa nenávidíme, navždy sú to naše deti a na tom sa nič nezmení, lebo sa to nedá. Budem radšej ja tá, ktorá s tým skončí a Boris Kollár nech si kváka s milenkami, koľko chce, nech si natáča videá v záhrade a rozpráva si, čo chce,“ vyjadrila sa Richterová. Dokedy jej tento „diplomatický postoj“ vydrží, to ešte uvidíme.

NEUVERITEĽNÉ! Boris Kollár znova valcuje pôrodné sály
Bývalý predseda Národnej rady Slovenskej republiky a predseda „normálnej“ strany Sme rodina opäť v praxi potvrdil, že si jej názov nevymyslel len tak, zbytočne a neodôvodnene. Stane sa znova otcom. Už po koľký krát? Dá sa to vôbec spočítať? A to... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Už má toho dosť!

„Že sa to stalo, potvrdiť môžem, ale nechcem sa k tomu podrobnejšie vyjadrovať. Mám znalosť, že to Laura rieši s právnikom, a preto do toho nechcem zasahovať vyjadreniami cez tlač,“ povedal Novému času Kollár. Na detaily bola skúpa aj Vizváryová, no tá incident potvrdila. Redakcia sa pokúsila spojiť sa aj s Barborou Richterovou, no tá nereagovala nijako.

Richterovej sa nebojí!

„Podala som trestné oznámenie, lebo viem, že dodnes sa jej vždy každý zľakol, alebo sa radšej pod nátlakom stiahol, aby sa veci, ktoré by sa mali týkať iba rodiny, neprepierali na verejnosti. Dnes to prerástlo do takej miery, že už máme reálne obavy o zdravie nás a našich detí, priateľov a celej rodiny. Dotýka sa to aktívne a bez prestávky hlavne detí, ktoré majú strach, stres a šikanu nielen zo strany Richterovej, ale aj verejnosti, ktorej sa to netýka. Nenecháme sa už od nej vyprovokovať. Je pre mňa bolestivé vidieť, ako ubližuje verejne deťom, Borisovi a snaží sa špiniť meno rodiny, do ktorej dobrovoľne priviedla na svet dvoch zdravých synov s tým, že vedela, že nikdy nebola jediná, prvá ani posledná,“ nechala sa počuť Vizváryová.

Ide o rasizmus!

„Tu sa dnes bavíme o žene, ktorá nám praje, aby sme skapali, aj kvôli môjmu pôvodu. Nejde teda len o nenávisť, ale tiež o rasizmus, na ktorý sa nebudem z diaľky prizerať. Pevne verím, že orgány činné v trestnom konaní urobia všetko, čo je v ich silách, aby sa predišlo možnému nešťastiu a opakovanému ataku. Ja sa nebojím, strach mám len o svoje dve deti,“ dodala Laura.

„Môžem potvrdiť, že policajti OR PZ v Bratislave I sa Vami uvedeným oznámením v súčasnosti zaoberajú,“ napísal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

Pavlíková z Bruselu: Ľudské psy a trans deti (VIDEO)
Kandidátka na poslanecké miesto do Európskeho parlamentu Lívia Pavlíková navštívila bruselský dúhový pride, aby sa od tamojších podporovateľov inakosti každého druhu dozvedela, čo si myslia o právach týchto menšín na Slovensku. Od niektorých sa... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Tu už končí každá „sranda“

„V mene klientky, Laura Leyla Vizváryová, bolo zo strany jej právneho zástupcu, URBAN & PARTNERS s.r.o., advokátska kancelária, podané trestné oznámenie na dve podozrivé osoby, a to pre podozrenie zo spáchania viacerých trestných činov, a to pre podozrenie z naplnenia spáchania (I) trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s (II) trestným činom ochrany súkromia v obydlí a v súbehu s (III) trestným činom nebezpečného vyhrážania a v súbehu s (IV) trestným činom ohovárania a v súbehu s (V) trestným činom výtržníctva,“ informoval advokát Ondrej Urban.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik