Igor Melicher vyzval Jaroslava Naďa aby prestal klamať! Naď vyzýva Kaliňáka, aby sa Melichera čím skôr zbavil (VIDEO)
28 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

Igor Melicher (SMER - SSD), štátny tajomník Ministerstva obrany SR vyzval Jaroslava Naďa (Demokrati), aby prestal klamať. Naď vyzýva Kaliňáka, aby sa Melichera čím skôr zbavil. Na jeho výzvu reaguje opäť Igor Melicher a avizuje trestné oznámenie na človeka z bývalého Naďovho tímu.

Igor Melicher nakrútil k Jaroslavovi Naďovi video, v ktorom ho vyzval, aby prestal klamať. Bolo o S-300 a neexistujúcej analýze k vývozu našich MIG-29, ale podľa Melichera nepadlo na úrodnú pôdu.

"PÁN NAĎ, PRESTAŇTNE KONEČNE KLAMAŤ A POUŽÍVAŤ LOŽ AKO PRACOVNÚ METÓDU! ZBYTOČNE TÝM LEN HROTÍTE NÁLADY V SPOLOČNOSTI A BURCUJETE NEGATÍVNE JAVY," vyzval Melicher na sociálnej sieti exministra obrany Naďa.

Na video Igora Melichera reagoval aj samotný Naď a Robertovi Kaliňákovi (SMER - SSD), ministrovi obrany odkázal, aby sa svojho štátneho tajomníka Igora Melichera čím skôr zbavil. Dokonca bol Naď presvedčený, že štátny tajomník Melicher po jeho reakcii vo videu vymaže to svoje video, v ktorom pri jeho troch tvrdeniach podľa Naďa presne 3x klame. 

Teraz Igor Melicher Naďa vyzval, aby prestal klamať a Dodal, že už pripravujú trestné oznámenie na štátneho tajomníka MO SR, ktorý tam pôsobil v čase Matovičovej aj Hegerovej vlády.

"VČERA SOM VYZVAL PÁNA NAĎA, ABY PRESTAL KLAMAŤ, ALE NEPOMOHLO! POĎME SI TEDA EŠTE RAZ ZREKAPITULOVAŤ, KDE BÝVALÝ MINISTER OBRANY NEHOVORÍ PRAVDU," uviedol opäť Melicher na sociálnej sieti a pripojil video č.2.

I. Melicher bývalému ministrovi obrany pripomína, že z prvého klamstva ho usvedčil sám jeho vtedajší koaličný partner Richard Sulík. Ten sa vyjadril, že Naď ho oklamal, keď mu tvrdil, že za vývoz nášho arzenálu nám partneri zabezpečia adekvátnu náhradu. Melicher pripomína, že Patrioty naši spojenci u nás nechali iba zopár mesiacov a postupne si ich začali sťahovať späť.

Druhá vec, ktorú Naď podľa Melichera spôsobil, bolo poslanie MIG-29 na Ukrajinu v čase, keď bola vtedajšia vláda už v demisii. Štátny tajomník ministerstva obrany upozorňuje, že analýzou, ktorou sa vtedy „oháňal“ bývalý minister obrany, bol len „zdrap“ papiera a žiadna analýza v skutočnosti neexistovala.

Tretím klamstvom Naďa je obvinenie Igora Melichera z toho, že na rokovaní údajne tvrdil americkým partnerom, že s nimi bude robiť obchod cez akéhosi priekupníka. Naď sa tvári, že má zasvätené informácie od amerických spojencov. O tomto Igor Melicher vážne pochybuje, pochybuje o tom, že by americká strana dávala informácie Jaroslavovi Naďovi, ktorý zastupuje dvoj-percentnú stranu. Na záver štátny tajomník MO SR Melicher avizuje trestné oznámenie na bývalého štátneho tajomníka vlády M. Majera. Ten bol považovaný za Naďovu „dvojičku“.

Kovačič vs. Markíza. Vyjadrila sa aj Puškárová, či Vincze
Slová Michala Kovačiča na záver nedeľnej relácie Na telo rozprúdili vášne. Niektorí kolegovia moderátora podporili, zareagovalo však aj vedenie Markízy. Ozvali sa moderátori, aj politici. Kým včerajšia prvá reakcia bola diplomatická, dnes... Čítať ďalej
27 | 05 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.