Hlas ľudu: „RAMBO“ ŠELIGA , smradľavý prd v gatiach, sa pýta
27 | 05 | 2024 I Mária Škultétyová

Zdá sa, že mládenček zaspal dobu. Teda nie tak celkom, ale v niečom predsa len. On si totiž stále myslí, že on je vláda. Že sa má všetko stať, ako si on želá. Že on je Matovič.  Zabudol, že časy sa zmenili. Aj v slovenskej politike sa toho veľa zmenilo. „Rambo“ zradil Veronu a  prilepil sa k Hegerovi. Stal sa z neho „plnokrvný“ Demokrat. Ale čo je ešte podstatnejšie, v parlamentných voľbách prepadol a zvíťazila „smerácka mafia“.

Haló, „slušný“ človiečik, zobuď sa! Ty nie si vláda, ty si len taký oný, „kam vietor, tam plášť.“

Ale musím ti povedať, že aj ja sa úprimne teším. Teším sa, že zdravotný stav nášho pána premiéra sa zlepšuje. Neviem, či ti môžem veriť, keď to aj ty  hovoríš, rada by som, ale  nejde to. Tvoje ďalšie slová pod statusom sa mi normálne nezdajú. Nezdá sa mi normálne, keď sa pýtaš ty, práve ty, či je to normálne, keď chceme normálnosť. Vieš ty nenormálny, čo je normálne? Čo teba do toho, kto informuje o zdravotnom stave premiéra?  Ty nie si vláda. Ty si len smradľavý prd v gatiach. Urobíš smrad a úžitok z teba žiadny. Neviem, či si si aj „hríbovice“ nelogol. Ako vtedy, keď ste ľuďom zakázali vychádzať z domu.  Keď si sa u Hríba  s frajerkou spil ako sviňa.  Pamätáš? My sme nezabudli. Čo ty teraz koho moralizuješ? Ty s tvojou morálkou nemáš právo.  Aj keď si myslím, že  ti svalnatý Kaliňák v tričku vyrazil dych, aj keď mu závidíš svaly, nemáš právo kritizovať ho. Kaliňák je podpredseda vlády minister obrany, nemôže byť dengľavá trasorítka, ako si ty. Lenže to chce aj makať na sebe, dvíhať činky, nie  poldecáky, vieš, môj pekný?! A má plné právo vystupovať v mene vlády.

Nemusíš sa bičovať. Radšej sa priznaj, že aj ty a všetci, čo ste na premiéra útočili, ste zodpovední za atentát. Spomeň si na rok 2018. Vieš, koho ste vinili z vraždy Jána a Martiny? Vieš, komu ste stavali šibenice?  Vieš, koho ste chceli vešať?

Ak to nevieš, tak počúvaj. Ja ti to poviem. Bol si to aj ty a boli a sú to všetci tí, ktorí nenávisť voči štvornásobnému premiérovi vyhnali do obludných výšok. A vieš ty čo? Radšej drž hubu! Sprav si decko, hraj sa s ním a hlavne, zmizni z politiky!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik