HLAS SA ROZHODOL: DOSŤ BOLO... a prichádza s krvavo šokujúcou kampaňou do eurovolieb
24 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Koaličná strana Hlas-sociálna demokracia tesne pred eurovoľbami radikálne mení vizuál bilbordov. Tými novými šokuje- pôsobia, ako keby boli postriekané krvou. Touto kampaňou mieni osloviť ľudí na celom Slovensku. Topky zisťovali, čo stranu k tomuto šokujúcemu vizuálu viedlo.

Bilbordy, na ktorých je Slovenská vlajka postriekaná krvou s heslami „Slovensko je zranené, zachráňme ho spoločne“ sú už nainštalované v niektorých oblastiach Slovenska.

Tomáš Taraba opozícii: Už nie ste ani na smiech (VIDEO)
Koniec vzájomného nepodloženého a neopodstatneného obviňovania sa bolo jednou z vecí, ktoré si poslanci NR SR schválili na utorkovom (21. mája) zasadnutí parlamentu. Pripomenul im to aj minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS / Život-NS).... Čítať ďalej
23 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

„Slovensko je v týchto dňoch naozaj zranené. Atentát na premiéra je atentátom na základné piliere demokracie. Týmto bilboardom mobilizujeme všetkých ľudí, aby sa prihlásili k myšlienke pokoja. Dnes je dôležité hovoriť o Slovensku, ktoré stojí na križovatke svojho vývoja. Od každého z nás, vrátane našich kandidátov do EP, závisí, aké ho budeme mať,“ vysvetlila strana Topkám.

Touto šokujúcou kampaňou chcú umocniť potrebu upokojenia atmosféry na Slovensku po atentáte na premiéra Fica (Smer-SSD), keďže stále je tu skupina politikov, ktorá tú špirálu nenávisti umocňuje.

„Na konci dňa je pre nás dôležitejšie, aby sme spolu vychádzali ako ľudia, keď už niektorí politici toho nie sú schopní,“ tvrdí Hlas.

Viac ako 600 bilboardov má byť prelepených do konca tohto týždňa.

Hlas-SD

Vkrajinách EÚ sa voľby do Európskeho parlametnu uskutočnia v termíne od od 6. do 9. júna a slovenských zástupcov si z dvadsiatichštyroch strán budeme vyberať v sobotu, 8. júna.

Na hlasovacom lístku strany pre ktorú ste sa rozhodli, krúžkujete dvoch svojich favoritov.

Slovensko bude v Bruseli/Štrasburgu zastupovať 15 europoslancov, kým doteraz ich bolo o jedného menej.

SR sa zdržala pri hlasovaní o rezolúcii OSN k Srebrenici
Slovenská republika sa zdržala pri hlasovaní o rezolúcii Organizácie Spojených národov (OSN) k Srebrenici. Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR to odôvodnilo potrebou zachovania stability na západnom Balkáne. Uviedlo... Čítať ďalej
23 | 05 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik