Vojvodca Dzurinda chce obetovať Slovensko! HOR SA NA RUSOV!
23 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

Ako rýchlo sa dá zabudnúť na bombardovanie Belehradu? Dzurinda navrhuje, aby sa na východe Slovenska rozmiestnili raketové systémy protivzdušnej obrany z krajín NATO, ktorých úlohou bude chrániť Ukrajinu. Rakety majú z územia Slovenska zasahovať ruské ciele na Ukrajine. Tak sa vyjadruje k šialenému návrhu bývalého predsedu vlády Slovenskej republiky Mikuláša Dzurindu publicista a komentátor Dag Daniš v statuse na svojom profile sociálnej siete.

"Vojvodcom typu Dzurinda asi nezaškodí pripomenúť, že Slovensko má celkom iný problém. Nemá nijakú protiraketovú obranu. Je zraniteľné. Postarali sa o to Naď s bývalou vládou, keď na povel Američanov odovzdali systém S-300 Ukrajine a nechali Slovensko bez vlastnej obrany (takto submisívne a úboho sa nezachoval nijaký štát NATO, iba Slovensko)." Nepriamo Dzurindovi odkazuje Daniš.

Sľuby sa sľubovali, no blázni sa budú radovať do nekonečna

"Slovensko dnes potrebuje vyriešiť svoju vlastnú protivzdušnú a špeciálne protiraketovú obranu. "Trvalé riešenie", ktoré sľubovali Naď alebo NATO, stále neexistuje. No namiesto toho má existovať niečo opačné - vystavenie Slovenska odvetným úderom Ruska. Lebo Dzurinda by rád na Slovensku rozmiestnil západné rakety namierené na ruské ciele." Pripomína zvrhlosť v priamom prenose v svojom statuse Dag Daniš.

Šialené

"Pózovanie Dzurindu je typická ukážka, ako "uvažujú" tzv. atlantisti. Tlačia sa do ukrajinského konfliktu a do rizika vojny s Ruskom. A národná bezpečnosť Slovenska - ktoré už nemá nijakú protiraketovú obranu - im je ukradnutá."

Na záver ešte raz Dag Daniš: "Našťastie, Dzurinda už dlhšie nie je zástupcom Slovenska. Je už len jedným zo zástupcov "cudzej moci".".

Pád vlády ešte kým je prezidentka v úrade nevyšiel
"Nie je atentát ako atentát. Aj tento na Slovensku začína ukazovať, že ide o veľkú geopolitickú hru. Hru, kde Slovensko, vláda a hlavne premiér Fico boli úplne na inej strane barikády." Píše na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín. "Áno my... Čítať ďalej
22 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik