Grigorov: Moje myšlienky sú pri Ficovi. Je to slušný človek a zaslúži si úctu!
18 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Pozdravujem vás priatelia. Rád by som vám povedal pár slov k stredajšej šokujúcej udalosti. Niekedy je čas byť ticho, ale niekedy treba niečo povedať. Myslím, že práve teraz je ten čas. Skonštatoval to známy spevák Robo Grigorov na sociálnej sieti. Jeho odvážny postoj vysoko ocenil aj politický analytik Eduard Chmelár.

Aj keby o ňom celý svet hovoril len to najhoršie, môj názor to neovplyvní

"Môže si o mne myslieť kto chce, čo chce, vážim si Roberta Fica. Mal som to privilégium nespoznať ho pracovne, ale ako bežného človeka. Videl som zblízka jeho skromnosť, schopnosť empatie. Vážim si, že sa mu dá hovoriť pravda bez diplomatických kľučiek a on pravdou odpovedá. Aj keby o ňom celý svet hovoril len to najhoršie, môj názor to neovplyvní. S čistým svedomím môžem povedať, že náš premiér je slušný človek a že mu plne dôverujem," netají sa sympatiám k premiérovi spevák. Ako jeden z mála, ktorí dokážu povedať v dnešnej situácii, čo si myslia.

"Teraz mám o tohto človeka, ktorého som spoznal a ktorý sa mi zapísal do života, strach. Moje myšlienky sú pri ňom. Želám mu, aby túto hroznú udalosť prežil bez vážnejšej ujmy na zdraví. Želám mu ľudí v jeho blízkosti, ktorí ho majú radi. Ale najmä, želám mu aj úctu zo strany spoločnosti, ktorú si už dávno zaslúži. Ďakujem za váš čas. RG," uzavrel Grigorov.

NAJNOVŠIE INFORMÁCIE O STAVE PREMIÉRA: V Banskej Bystrici sa udialo niekoľko zázrakov (VIDEO)
Tlačová konferencia o zdravotnom stave premiéra Roberta Fica po atentáte v Handlovej. Pozrite si najnovšie informácie, ktoré podáva ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková a vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák. R. Kaliňák: V Banskej... Čítať ďalej
18 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Chmelár reaguje

"Chcel by som vysoko oceniť odvážny postoj Roba Grigorova, ktorý v súvislosti s atentátom na predsedu vlády povedal slová, pod ktoré sa v plnej miere podpisujem. 

Spomenul som si na naše osobné zoznámenie (bude to už sedem rokov). Vtedy mi vírila v hlave jedna z mojich najobľúbenejších piesní, ktorá nás sprevádzala vždy v zlomových okamihoch našich moderných dejín: v roku 1989, v roku 1998, v roku 2012 (pri antigorilích protestoch) a ktorá je aktuálna opäť. Pocta Majakovskému, od Roba – Robovi," uviedol Chmelár.

Opis fotky nie je k dispozícii.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik