Exkluzívne pre HD: "SLUŠNOĽUDIA" POKRAČUJÚ V DŽIHÁDE PROTI SMERU! (VIDEO)
18 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

V Smere teraz všetci veľmi intenzívne myslia na predsedu vlády, Roberta Fica, povedal podpredseda Smeru a kandidát vo voľbách do EP Ľuboš Blaha exkluzívne pre Hlavný denník. Hovoril aj o tom, ako vníma svoju bezpečnosť ale aj to, aká atmosféra panuje jednak v Smere, či v koalícii.  „Je to nie len predseda strany Smer-sociálna demokracia, ale aj náš priateľ. Stále bojuje o život a to je teraz to najdôležitejšie. Aby sa z toho dostal, aby bol opäť zdravý, aby mohol viesť Slovensko,“ odpovedá Ľuboš Blaha na otázku Hlavného denníka, týkajúcu sa zdravotného stavu predsedu Smeru.

„Pochopili sme, kam až môže viesť liberálna a progresivistická nenávisť. Treba si hovoriť veci na rovinu – na jednej strane chceme vyzvať spoločnosť k zmieru, ale na druhej strane musíme veľmi jasne pomenovať príčiny. Páchateľ bol z prostredia opozície, jeho mozog bol roky vymývaný, aby pociťoval takú nenávisť voči Robertovi Ficovi, že bol schopný vraždiť,“ hovorí Blaha o páchateľovi s tým, že ešte pred desiatimi rokmi rovnaký človek nabádal aj Slovenských brancov k pacifizmu.  Človeka až mrazí z toho, že takýto človek je po rokoch liberálnej propagandy schopný obrátiť zbraň proti premiérovi len kvôli inému názoru.

Podpredseda Smeru pritom upozorňuje, že atentátnik doslova opakuje nacvičené opozičné heslá, ktoré sa na nás mesiace valia z Denníka N, Aktualít, či SMEčka alebo Markízy. Či už šlo o RTVS, alebo o odvolanie Jána Mazáka. Blaha si preto myslí, že tam je ťažko predstierať, že s tým opozícia nemá nič spoločné. „Tam tá politická a morálna zodpovednosť je jednoznačná,“ konštatuje poslanec.

Grigorov: Moje myšlienky sú pri Ficovi. Je to slušný človek a zaslúži si úctu!
Pozdravujem vás priatelia. Rád by som vám povedal pár slov k stredajšej šokujúcej udalosti. Niekedy je čas byť ticho, ale niekedy treba niečo povedať. Myslím, že práve teraz je ten čas. Skonštatoval to známy spevák Robo Grigorov na sociálnej sieti.... Čítať ďalej
18 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Majú obavy o bezpečnosť

„Treba povedať veľmi jasne, že útok na Roberta Fica bol útokom na každého Slováka, každú Slovenku, pretože on vlastne reprezentuje len tie názory, ktoré máme na Slovensku väčšinovo,“ konštatuje podpredseda NR SR. Kým donedávna mali ľudia s liberálnymi, či protiruskými  názormi len ostré slová, ukazuje sa, že sa neštítia použiť ani ostré náboje.

Toto musí prestať

„Preto keď dneska počúvame rôzne výzvy k zmieru – áno, poďme sa zmieriť, ale prvým krokom k zmieru je pokánie. Z tej strany, ktorá zapríčinila tú nenávisť,“ myslí si Blaha s tým, že kajať by sa mal ten, kto strelca vyhecoval k aktivite. Zatiaľ však len ukazujú na Blahu a Danka, ktorí si ešte v stredu dovolili pomenovať príčinu.

Kde je teda príčina?

„Tie príčiny sú naozaj v nenávisti, ktorú produkovala či už slovenská opozícia na čele s PS a Michalom Šimečkom, alebo liberálne médiá, na čele s Denníkom N, SMEčkom, Aktualitami a Markízou,“ vysvetľuje Blaha s tým, že menovaní sa snažia zľahčovať, „rozrieďovať tú emóciu“. Vidia, kam až to zašlo a preto teraz hádžu zodpovednosť na ministra vnútra, hovoria o únikoch nejakej nahrávky, vyjadrujú sa pre nich rôzni politológovia, ktorí okamžite vytesnia akúkoľvek myšlienku o „džiháde proti Smeru“.

„Tá komunikačná stratégia je jasná a ja som presvedčený, že pokiaľ takto budú pokračovať, tak tá zlosť v Slovákoch bude len rásť, pretože oni si nevedia ani priznať chybu,“ myslí si Ľuboš Blaha s tým, že čitatelia Hlavného denníka vedia, kde je pravda.

PRESTAŇTE S TOU NENÁVISŤOU, SLNIEČKARI! NESTAČILO, ČO STE SPÔSOBILI? (VIDEO)
ĎALEJ PROTI NÁM ŠÍRIA NENÁVISŤ - NIČ NEPOCHOPILI! Nič nepochopili. Ďalej do nás búšia, ďalej šíria nenávisť. Liberálny tábor, verejnoprávna televízia, Progresívci... Keď zabili Kuciaka, tak nás lynčovali - vtedy nikto z nich nevyzýval k okrúhlym... Čítať ďalej
18 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Smer pravdu komunikovať neprestane

„A my ju budeme ďalej veľmi otvorene a veľmi principiálne komunikovať s dodatkom, že na Slovensku chceme mier, aby skončilo násilie a tá nenávisť zo strany opozície, aby sa dalo žiť bezpečne a normálne aj s iným názorom, ako je ten slniečkársky,“ uzatvára Ľuboš Blaha s vierou, že na týchto úmysloch sa bude môcť aktívne podieľať aj Robert Fico.

Obejdnavatel: SMER – sociálna demokracia, Súmračná 25, 821 02 Bratislava, IČO: 31 801 242, Dodávateľ: JM Communication, s.r.o., Drotárska cesta 56, Bratislava, IČO: 51711842.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik