Čo o Robertovi Ficovi prezradila numerologička?
16 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Slovenský premiér Robert Fico sa po atentáte na jeho osobu podrobil niekoľkohodinovému operačnému zákroku, po ktorom je podľa aktuálnych informácií jeho zdravotný stav stabilizovaný. Celé Slovensko sa modlí, aby sa premiér zo zranení dostal. Dosah na to má snáď len ten Najvyšší. Veštkyňa Daniela Paculíková, ktorá rozumie číslam pre Plusku prezradila, čo o premiérovi hovorí numerológia.

Paculíková objasnila, že ľudia, ktorí majú životné číslo 8 bývajú často múdri, ambiciózni a úspešní. Tiež sú cieľavedomí, vytrvalí a pracovití a práve tieto vlastnosti ich privedú do cieľa. Sú vraj pevnými, stabilnými a spoľahlivými osobnosťam, no ich sklon pracovať na úkor súkromia môže podľa Paculíkovej viesť k prehliadaniu citových potrieb.

Majk Spirit: Slovensko čaká jeden z dvoch SCENÁROV
Stredajší atentát na premiéra Roberta Fica šokoval Slovensko. Medzi nimi je aj Michala Dušičku, ktorý je známy pod umeleckým menom Majk Spirit. Smutný deň pre Slovensko, takto reagoval Spirit na sociálnej sieti „Veľmi smutný deň pre Slovensko.... Čítať ďalej
16 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Fico sa narodil 15. septembra 1964 a podľa numerologičky každý, kto sa narodí pätnásteho (a je jedno v ktorom mesiaci) v sebe nesie prvky geniality, odvahy a bystrosti. „Títo ľudia si vždy zachovávajú určitý odstup a niekedy bývajú neistí,“ myslí si veštkyňa.

FB / Daniela Paculíková

„Robert Fico vyžaruje zvláštne fluidum, je veľmi vnímavý a na ľudí má šiesty zmysel. Nie vždy však dôveruje svojim pocitom, najmä ak je zavalený prácou,“povedala numerologička.

Paculíková z jeho životného čísla vyhodnotila, že má prirodzené organizačné schopnosti, dar spoľahlivého úsudku a hlbšie pochopenie ľudskej podstaty. V zásade je konzervatívny, výkonný, vynaliezavý, vytrvalý a húževnatý. Čo si zaumieni, to aj dosiahne. Jeho vnútorná i vonkajšia psychika sú vzácne harmonické, má vysokú mieru vlastnej zodpovednosti.

Analyzovala aj jeho meno a priezvisko, tie hovoria o významnej kariére, pokiaľ sa obklopí kvalitnými a zodpovednými ľuďmi.

METEOROLÓGOVIA BIJÚ NA POPLACH! ČAKÁ NÁS BRUTÁLNE LETO!
Svetové systémy na predpovede počasia sa zhodujú, že nás v dôsledku fenoménu El Niňo čaká nadpriemerne horúce leto. K nemu sa však pridá aj sparno. Tento jav prináša vyššia vlhkosť vzduchu a slabé prúdenie. To spôsobuje, že v dôsledku minimálnych... Čítať ďalej
16 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik