Belousovová: Zastavte to (LGBT+) šialenstvo!
10 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Prešovská univerzita hľadá maskérku a kostymérku, ktorá bude na LGBT podujatie schopná z chlapca urobiť hostesku. Muž prezlečený za drag queen bude v Paríži niesť olympijskú pochodeň. Satanistický rituál na Eurovízii. To je len niekoľko z titulkov médií, nad ktorými sa pozastavila kandidátka do eurovolieb za hnutie Republika, Anna Belousovová. Na sociálnej sieti žiada zastaviť toto postupujúce šialenstvo.

Vo Francúzsku vyvolal najnovšie škandál vulgárne zmaľovaný muž, ktorý má niesť štafetu olympijského plameňa. Anna Belousovová upozorňuje na ďalšie príklady toho, ako sa z nenormálneho pomaličky, postupne a zvlášť cez mladých ľudí stáva normálne. Pritom to, čo je nám podsúvané, je zvrhlé a vulgárne. Politička priznáva, že ju, ako ženu takéto prejavy urážajú, keďže toto sú len karikatúry ženskosti. Upozorňuje, že táto prax sa pomaličky udomácňuje aj na slovenských školách, preto vyzýva k účasti na eurovoľbách.

Minima Gesté, drag queen

Ôsmeho mája sa v Marseille začala štafeta s olympijskou pochodňou, ktorá zapáli olympijský oheň na otváracom ceremoniáli 26. júla. Jedným z nositeľov tejto štafety bude aj Minima Gesté, Ide o muža v grotesknom a vulgárnom prezlečení za ženu. Voľba parížskej starostky vyvolala značné vášne, politička si ale za svojim krokom stojí.

Niekto sa zbláznil! Neuveríte V KOHO RUKÁCH BUDE OLYMPIJSKÝ OHEŇ!
Niekto sa zbláznil. Liberáli provokujú ešte aj na otváracom ceremoniále Olympijských hier. Pozastavuje sa nad tým aj francúzska tlač. Web france24.com napríklad informuje takto, Minima Geste, 33, sa stala dôvodom najnovšej "kultúrnej" vojny počas... Čítať ďalej
05 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Európa, čo sa s tebou deje...

Podľa Anny Belousovovej to, čo sa aktuálne deje ako vo svete, tak v Európe nie je normálne, pretože všetko nenormálne valcuje to normálne.

„A čím je to dekadentnejšie, zvrhlé a odporné, tým je ten verejný priestor väčší. Pohár parádne preteká už dlhú dobu. Akoby niekto cielene a vytrvalo ničil základy ľudstva cez duše ľudí a prznenie každej peknej myšlienky a podujatia,“ myslí si politička a dodáva, že ničitelia sú doslova všade a my sa nestačíme čudovať, kde všade sa realizujú.

Príklad nie je jeden

„Ako hotovú vec sme sa dozvedeli, že olympijský oheň bude niesť na otváracom ceremoniáli v Paríži drag queen, čo je vlastne muž, prezlečený za ženu. A aby nikto ani necekol proti, starostka Paríža už podala trestné oznámenie na prvého, kto to kritizoval.  Toto má byť, prosím vás, čo? Čo má toto s myšlienkou olympijských hier?  Základnými myšlienkami olympiády vždy hádam boli : šport, zdravie, rozvoj tela a ducha a mierová spolupráca medzi národmi. Čo symbolizuje muž, ktorý zo seba urobí karikatúru ženy? Mňa ako ženu celé tieto drag queen a podobné hry na ženy vyslovene urážajú,“priznáva Belousovová.

Je dôvod na urážky?

„Oni totiž ženy len napodobňujú a napodobňujú v takom posmešnom prevedení - pre nich je žena len nejaká bytosť zmachlovaná pod obraz boží so zvýraznením sexuálnych znakov. Je to karikatúra ženy a to ma uráža! A kašlem im zvysoka na ich pocity. Ja mám tiež právo na pocity. Nielen oni. Z akého dôvodu má byť toto spájané s olympijskými hrami?!,“ rozhorčuje sa politička na sociálnej sieti.

To nie je jediný príklad

„Podobným príkladom je súťaž Eurovízia. Ja si ju ešte pamätám ako skutočnú súťaž piesní, kde sa prezentovali umelci tým najlepším, čo krajiny mali. Postupne sa z nej vytrácalo umenie na úkor politiky. Už nevyhrávali najlepší, ale politicky preferovaní umelci, či krajiny,“ vracia sa politička do histórie.

„No to, čo sa deje v tomto roku na Eurovízii už nemá nič spoločné ani s umením, ani so zdravým rozumom. Znovu vraj umelkyňa z drag queen, ktorá vystupuje s posolstvom satanizmu. No jedným slovom hnus,“ netají svoje pohoršenie Belousovová.

A tak sa pýta...

„Úplne vážne sa chcem opýtať:  Z akého dôvodu sme povinní toto trpieť? Z akého dôvodu sa svet stáva zariadením na psychoterapiu menšej časti jednotlivcov, ktorí považujú za potrebné svoje zmýšľanie nanucovať väčšine?! Dokedy budeme nechať ničiť náš normálne svet tzv. progresívcami, ktorí si myslia, že majú patent na rozum a morálku? Samozrejme, že len v tom prípade, ak je to v duchu ich chorých predstáv,“ píše ďalej politička.

Mohla by byť šálka čaju zbraňou proti COVID - 19?
Na sociálnej sieti kladie túto rerčnícku otázku publicista Igor Cibula. Odvoláva sa na Americký internetový portál The Epoch Times. Ten uverejnil informáciu, že šálka čaju by mohla byť silnou zbraňou v boji proti COVID-19. Vychádza to tak z... Čítať ďalej
10 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Rozkrok je priorita, hlava môže byť prázdna

„To, že sa zameriavajú predovšetkým na mladých, nie je náhoda. Potrebujú si vychovať nových ľudí. Úplne jednoducho povedané takých, ktorí sa budú zaoberať hlavne tým, aké majú pohlavie, že im pritom unikne, kam smeruje spoločnosť, v ktorej žijú a nebudú sa miešať vládcom do vládnutia. Budú sa toľko zaoberať tým, čo majú medzi nohami, až im unikne, že v hlave majú prázdno...,“ konštatuje Belousovová s tým, že toto je cieľom urobiť z nenormálneho normálne.

Anna Belousovová si pri kritike súčasnej koalície servítku pred ústa rozhodne nedáva. Zdroj screenshot zvtv

Na Slovensku to ešte nie je také zlé...

Mnohí si možno myslia, že toto správanie sa nás, Slovenska, netýka. Belousovová nás však vyvádza z omylu.

„Príkladom, ohlupovania mladých sa stala bohužiaľ aj Prešovská univerzita. Nielen mňa, ale hlavne ministerstvo školstva by malo zaujímať, z akého dôvodu sa má tejto štátom podporovanej vysokej škole organizujú LGBT eventy. Čo tu už totálne všetci odprosteli?! Je na čase sa konečne zobudiť z toho strachu a poslušnosti. Dokedy sa budeme pasívne pozerať na to, ako nám ničí náš svet hŕstka bláznov ?! Aj toto by mali byť dôvody, prečo ísť voliť 8.6. zástupcov do európskeho parlamentu,“ uzatvára politička s tým, že normálny svet ochránime len spoločne.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik