V BAŠTE SLNIEČKAROV ZAŽILI ARGUMENTAČNÚ SMRŠŤ (VIDEO)
08 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Ešte v živote som v médiách nemal taký dlhý rozhovor - v liberálnom StartItUp ma spovedali vyše dvoch hodín. Ten pocit, keď do teba liberáli dobiedzajú ako osy a ty im musíš všetko polopate vysvetliť - ale čo by som pre slniečkarov neurobil, skonštatoval podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

Konečne zaznela pravda aj v bašte slniečkarov

"Pamätám si, že v dobe matovičovského temna ma médiá hlavného prúdu tri roky komplet bojkotovali. Priestor mi dal iba Šimon Žďársky v StartItUp. A preto nikdy neodmietnem jeho pozvanie, aj keď mi skáče do reči po každej druhej vete a divoko sa vadíme. Ale tak to má byť. Bez nenávisti, bez osobných útokov. Normálna vecná diskusia. Tvrdá, ale vecná," hovorí Blaha.

Pripomína, že v .týždni ho najnovšie nazývajú "ohavným, špinavým kolaborantom". Iba preto, že chce mier a dáva rozhovory aj ruským médiám. "Toto sú tí slušnoľudia - vedia len nenávidieť. Ukážme im, ako sa to robí. My máme argumenty, nepotrebujeme nenávidieť. Presne toto som dve hodiny vysvetľoval aj v diskusii v StartItUp. Trpezlivo a vecne."

Blaha hovorí, že verí v slobodu slova a odmieta, aby tu liberáli určovali, kto má mať aký názor. "Za to ma nenávidia? Verím v dobré vzťahy s Ruskom a áno, gratulujem Vladimírovi Putinovi k inaugurácii za prezidenta. Verím, že aj v socializme bolo kopu dobrých vecí a nebojím sa to povedať. To je dôvod na nenávisť? A v prvom rade verím v mier a poukazujem na pokrytectvo Západu. Dopodrobna som to v relácii vysvetlil." 

"Konečne si slniečkari museli vypočuť pravdu. Ja viem, že to bolí, najlepšie sa cítia v tej svojej liberálnej bublinke, kde si šíria tú svoju vojnovú propagandu. Občas ich musí niekto vyviesť z omylu. Vždy rád pomôžem. Každopádne, ďakujem Šimonovi Ždárskemu za možnosť vysvetliť svoje mierové názory. Bolo to fajn," uzavrel Blaha.

Tu je zostrih z rozhovoru v StartItUp:

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

BRUTÁLNY PREJAV Fica na Slavíne: DARMO CHCETE PREKRÚTIŤ HISTÓRIU! Oslobodila nás Červená armáda (VIDEO)
Mieru neprospieva, keď sa rozdeľujeme na základných veciach. Tam, kde sa treba spájať a opierať sa o tradície či hodnoty, nerozdeľujme krajinu, pretože to škodí mieru. Vyhlásil to pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom premiér Robert Fico... Čítať ďalej
08 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik