Tri argumenty Branislava Becíka, prečo ísť voliť v eurovoľbách
06 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

Ak chceme mať v Európskej únii spojenca a nie diktátora, nemáme inú možnosť, ako v júni si nájsť hodinku čas a zúčastniť sa na voľbách poslancov za národné štáty do Európskeho parlamentu. V podstate, hoci inými slovami to na sociálnej sieti odporúča Branislav Becík, predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja a poslanec NR SR za HLAS.

Bruselská ZELENÁ DOHODA "GREEN DEAL" ide proti zdravému sedliackemu rozumu. Tvrdí Branislav Becík

Zelených šialencov treba zastaviť 

"Znižovať stavy kráv a prasiat pretože vylučujú CO2? Zvýhodňovať paradajky z Maroka, papriku z Albánska alebo chlebík z kontaminovanej pšenice z Ukrajiny? Toto smerovanie zelených šialencov z europarlamentu musíme zastaviť‼️" Pripomína politik s veľkým vzťahom k poľnohospodárskej výrobe Branislav Becík.

Keď sa pracuje pre ľudí

Župan pripomína, že "za rok a pol sa dá niekedy stihnúť viac ako za 20 rokov." A dokumentuje to konštatovaním - "68 mostov bude do konca roka v našom kraji opravených ."
Podľa Branislava Becíka stačilo len chcieť a urobiť všetko pre výsledok. Predchádzajúce vedenie - píše autor statusu -  opravilo za posledných 5 rokov len 10 mostov. Viete si predstaviť, aké by sme mali mosty a cesty, keby naším tempom pracovali 20 rokov tí, čo boli pri moci? Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí mi s tým usilovne pomáhajú. Všetko sa dá, len treba chcieť a makať. "A verte mi, že s týmto tempom ešte ani zďaleka nekončíme a chcem ho priniesť ukázať aj poslancom v Európskom parlamente." dodáva a viac menej dáva verejný prísľub Branislav Becík.

Stále sa dajú zachrániť milióny z EÚ

"Vďaka nim máme lepšie školy, cesty, novú cyklotrasu, most cez Dunaj aj podklady na ďalšie projekty. A ja nedovolím, aby nám liberálni prikyvovači svojím okydávaním Slovenska a protinárodnými snahami odstavili tento dôležitý zdroj financií pre naše regióny a to len preto, že pri prehratých voľbách utrpela ich pýcha."

"Priatelia, poďte voliť aj do eurovolieb a ukážme bruselskej kaviarni, že nám na našom Slovensku 🇸🇰 naozaj záleží!" Mobilizuje do eurovolieb racionálnych voličov Branislav Becík.

OSTRÁ BEŇOVÁ O OPOZIČNEJ TLUPE - "Potrebujeme ochranu pred nimi"
Lži progresívnych propagandistov v médiách hlavného prúdu a nedôstojnosť prezidentky, jej protokolu a jej progresívnych straníckych šíkov. To sú dve dominanty týždňa, ktoré priviedli europoslankyňu Moniku Beňovú formulovať na sociálnej sieti... Čítať ďalej
05 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik