TABÁK PO STRETNUTÍ PS UDRELA: Deti, ktoré ešte nemajú pojem, o čom je život! (VIDEO)
06 | 05 | 2024 I Eka Balašková

Mnohí politici a aktivisti tvrdia, že strana PS je čisto marketingový ťah, bez hlbších myšlienok, či vízií. V nedeľu (5. mája) podvečer sa o tom presvedčila aj Romana Tabák (SNS), ktorá sa bola pozrieť na ich bratislavskom stretnutí. Odchádzala však sklamaná a vo videu, ktoré nebude posledné poznamenala, že prvú pol hodinu podľa nej hovorili o súkromí a o nezmysloch. To všetko vraj ešte uvidíme.

Tabák vo videu vysvetľuje, že  stretnutie prišla zo zvedavosti, čo do eurovolieb PS ponúka. Ponúkli jej však len neschopnosť prijať prehru v uplynulých voľbách, názor, že len tie voľby by boli demokratické a slobodné, ktoré  by vyhrali oni. Poznamenáva tiež, že progresívci stavajú na mladých, neskúsených ľuďoch, no sú bezobsažná strana, ktorá si vie zaplatiť reklamu na sociálnych sieťach, no v reáli je úplne mimo. Tabák preto tiež pobáda ľudí, aby neodignorovali eurovoľby.

Kopa prázdnych rečí

„Prišla som tam v mieri a čakala som určitú úroveň a hlavne, že budú rozoberať body, ktoré sú v ich programe. Prečo idú do eurovolieb, čo chcú zmeniť,“vysvetľuje Tabák, ktorá na stretnutie šla, ako bratislavský lokálpatriot, rodená Staromešťanka. Po jeden a pol hodine odišla v šoku, lebo len prázdne reči.

Aj o voľbách

Tabák potvrdzuje, že progresívci sa nevedia zmieriť s prehratými voľbami.

„Veľa hovorili o slobodných voľbách, veľa hovorili o demokracii. Tu už dávno platí parlamentná demokracia a hlavne všetky voľby sú demokratické, len oni sa nevedia stotožniť s tým, že nevyhrali voľby, preto ich spochybňujú,“myslí si kandidátka do eurovolieb za Slovenskú národnú stranu. Vysvetlila prístup progresívcov, že len tie voľby sú slobodné, ktoré vyhrajú oni.

„Inak boli voľby ovplyvňované hoaxami, dezinformáciami. A kto sú oni, aby hovorili, čo je dezinformácia a čo nie? To je na zamyslenie,“ poznamenáva Tabák s tým, že na stretnutí boli aj aké dobrovoľníci ľudia, ktorí „mali v priemere asi 18 rokov. Deti, ktoré ešte nemajú pojem, o čom je život.“

Facebook / Romana Tabák

Dôležitosť účasti v eurovoľbách

„Progresívne Slovensko, to je jeden marketingový balast nafúknutý cez sociálne siete, kde si platia reklamu a nejaké algoritmy, ale keď idete po obsahu, keď si ich prídete vypočuť naživo, o čom hovoria, tak sa len chytáte za hlavu,“ hovorí Tabák o svojich dojmoch zo stretnutia a ako príklad uvádza zákony o sebaurčení, kde nevedia nahlas povedať, že existujú len dve pohlavia a nemajú vyjadrenie pre konflikt v Gaze – to sú témy, ktorým sa vyhýbajú.

Preto zdôrazňuje nutnosť účasti v eurovoľbách. Nemôžeme sa nechať zastrašiť, že u nás nie je demokracia a progresívci sa musia naučiť prehrávať. „Je to možno pekný obal, ale bez obsahu. Nemajú čo ponúknuť,“ hovorí Tabák a sľubuje aj dôkazy o tom, o čom sa na stretnutí hovorilo.

NEČAKANÁ SPRÁVA Svetovo obľúbená značka PRESÚVA celú výrobu na SLOVENSKO! 
Top slovenská fabrika na kozmetiku sa rozrastie. Do podniku na Slovensku sa totiž presunie produkcia zubných pást značky Sensodyne z Veľkej Británie. Popredný svetový výrobca Haleon chce zo slovenskej pobočky urobiť svojho najväčšieho producenta... Čítať ďalej
06 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik