Hlas ľudu: FANFÁRY pre ŠIMEČKU: Tramtadadáááá!!!!
07 | 05 | 2024 I Mária Škultétyová

Vyjdem do záhrady, reku, či už ruže rozkvitli. Záhrada vonia klinčekmi, ruže sú v rozpuku a zelenina rastie. Radosť pozerať! Ale najväčšiu radosť mi urobil drozd na Jožkovej hruške a vrabce v záhrade. Drozd vyspevoval na najvyššom, suchom konári. Jozef ho bude ho musieť dať dole ako Sulík Matoviča.

Ale o radosti som chcela

Kto rozumie vtáčej reči tak ako ja, tiež sa musel so mnou radovať. Všetci operenci spievali a čvirikali len o jednom. O sneme progresívcov a Miškovi Šimečkovi. Že Miško je fakt dobrý a že si ho snem zvolil za predsedu na ďalšie dva roky.

No netešte sa, keď vyhral, netešte sa, keď viete, že bol jediný kandidát! Netešte sa, keď vidíte, ako sa raduje! Človeku robí radosť, keď vidí,  že to chlapča vie, čo robí. A čo robí, že dobre robí. Tie polená ficovcom  hádže teda  excelentne. Len sa čudujem, že Fico si na nich ešte hnáty nedolámal. Tak ja teda neviem.

Ale viem, že Miško v prezidentských  voľbách aj druhý raz vyhral z opice riť. To nič, že tam na námestiach mekotal za Korčoka a proti Ficovi, tentoraz to musí vyjsť. Do tretice všetko najlepšie. Že si ho snem progresívnych neznabohov zvolil na ďalšie dva roky, to mu  zahojilo rany a dobilo baterky.  Má silu a energiu teraz to už pôjde ako po masle.

PS bude teda viesť ďalšie dva roky. Dva roky doterajšej driny sa vyplatili. Naďalej budú pracovať s polenami, obštrukciami a protestmi. Stoj čo stoj musia zastaviť Ficov valec. Nesmú dovoliť, aby nás ten hulvát ťahal z Európy kamsi do Ruska. Fico likviduje spravodlivosť, médiá, likviduje všetko, čo sa len dá.

A to PS nesmie dovoliť, preto podľa vodcu musí splniť hlavnú úlohu:

„Musíme zastaviť, poraziť Fica v nasledujúcich parlamentných voľbách. Nikto iný to nespraví za nás. Toto je hlavná úloha pred PS - vyhrať voľby, zostaviť vládu a vrátiť Slovensku nádej na budúcnosť. Postaviť Slovensko na nohy a posunúť ho vpred. Presne tejto úlohe chcem venovať celú svoju energiu a každý jeden deň môjho nového mandátu na poste predsedu PS.

Len do toho, Miško!  Venuj sa tomu,  aj celý život!

A čo spravia ako prvé?

„Viem, čo musíme spraviť, aby sme tento cieľ dosiahli. Ako prvé musíme Fica poraziť už teraz v júni, v európskych voľbách. Nesmieme dopustiť, aby nás ľudia ako Ľuboš Blaha ťahali preč z Európy, musíme ľuďom vrátiť vieru, že Fica môžu poraziť vo volebnej miestnosti.“

Ej, bisťu, to máš teda pekný program, Miško! Lenže z toho sa Slovensko nenaje. A keď už chceš bojovať v parlamente, tak potom načo zvolávaš protesty? Bojuj ako chlap, nie ako posero!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Keď sa Lucifer prezlečie za Máriu Kolíkovú
Taký pekelník s tým nemá problém. Navlečie na seba nejaké handry, hoci aj „európsku“ bumbajku, lebo veď Mariška nechodí ako modelka. Ani čiernu tvár si nemusí prepudrovať, aby sa na ňu podobal. A s čiernou dušou už vonkoncom nemusí nič robiť. Takto... Čítať ďalej
05 | 05 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik