Progresívni propagandisti sa dočista zbláznili
03 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

"Vás nepoteším, stále kvoká, stále kvoká..." hovorí legenda televíznej komédie psychiater docent Chocholoušek. Najnovšie sa RTVS v reklamnej kampani hrdí tým, že bojuje proti dezinformáciám. To je skutočný prípad pre pána docenta a hneď z mnohých dôvodov.

"Zopakovali tú obludnosť!"

Užasnuto sa delí so svojimi priateľmi na sociálnej sieti o pocity pri sledovaní toho prazvláštneho lokajského média publicista Gustáv Murín.

Konšpirátori podľa RTVS zverejňujú pravdivé informácie

Už chápete, prečo nechápu a nikdy nemôžu pochopiť, že na svete neexistuje iba ich pravda? A že spôsob ich propagandy naberá "ducha" uzavretého oddelenia v pavilóne najťažších duševných chorôb? Ak ešte nie, citát Gustáva Murína vás musí presvedčiť"

"Dnes o 10:45 opäť zaznelo na Rádiu Slovensko, ako veľmi RTVS bojuje proti dezinformáciám a k tomu zaznie hlas (tentoraz nepredstaveného mládežníka, akože "odborníka"), ktorý hovorí, že "konšpirátori" idú tak ďaleko, že zverejňujú PRAVDIVÉ informácie!!!! Evidentne je to kampaň, takže kto pozorne počúva, určite tú OBLUDNOSŤ zachytí. A ja dodávam: tvrdia, že "Verejnoprávnosť má zmysel", ibaže oni NEMAJÚ zmysel pre verejnoprávnosť!!!." tvrdí a nedá sa s ním nesúhlasiť - Gustáv Murín.

Iba také btw - mimochodom

V komentároch pod statusom sme si všimli aj jeden, z autorského pera publicistu Ivana Podstupku, akoby iba náhodou aj podpredsedu Tlačovo - digitálnej rady Slovenskej republiky: "V sebareklamnej kampani neustále počúvame, že vysielajú pre menšiny. Ale to musia, či chcú, či nechcú! Ukladá im to zákon. A kto tú reklamu zaplatí? Matovičovou koalíciou pretlačené vedenie RTVS?"

STRANA PS ZASE PROTESTOVALA!
Na proteste proti zásahom do verejnoprávneho RTVS aj druhého dôchodkového piliera sa vo štvrtok večer na bratislavskom Námestí slobody zišlo niekoľko tisíc ľudí. Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko. Poukázali na to, že... Čítať ďalej
02 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik