Hlas ľudu: Verona, už čuš a choď sa hanbiť do kúta!
03 | 05 | 2024 I Ivan Mihale

„Fico šaškoval vo fabrike.  Pomýlil si 1. máj s 1. aprílom,“  hovorí niekdajšia členka vlády 1. apríla, vlády bláznov, Veronika Remišová. A kope ako skapínajúca kobyla. Verona sa pred ničím nezastaví. Kopla  si aj do nedávno zosnulého Fedora Flašíka. Lebo jej slovo pieta nič nehovorí. A úcta k živým, tá už vôbec nie. Možno vo svojej osprostenej  hlave zabudla na otca zakladateľa, na mafiána Kisku. Zabudla na jeho zlodejstvá s pozemkami, zabudla aj na jeho podvod v prezidentských voľbách. Ale iným nadáva do zlodejov a kšeftárov.

Najnovšie sa naváža už aj do Pellegriniho prezidentskej kampane. Myslí si, že my seno žerieme. Nie, Veronika, my nie sme sprostí, my vieme a pamätáme si. Ani na tvoju tuposť a sprosté obvinenia s odpočúvaním sme nezabudli. Nezabudli sme, ako si sa pred celým Slovenskom strápňovala. Na rozdiel od teba nám pamäť dobre slúži.

Aj preto  ti  na žlčovité reči plné klamstiev posielame odkazy, za ktoré by si mala stáť v kúte a tam sa pekne hanbiť

Ty brzda hlúpa, už by si mohla skončiť s týmto všetkým, lebo to už je moc. Vyzerá to tak, že už aj Matovič pochopil, že je koniec s jeho politickou kariérou a stiahol sa do úzadia.  A ty, čo sa tu stále pretŕčaš?! Jaj, pardon, ty si zase nič nepochopila! Ako, videl som už v životne hocičo, ale tak hlúpeho človeka, ako si ty, tak s tým som sa veru ešte nestretol. A dúfam, že si len ojedinelý prípad a že ostatných už zavreli do bláznivca.

Pani Remišová, keď je to chlap s pochybne nadobudnutým majetkom,  prečo už dávno sa s jeho osobou nezaoberajú OČTK, prečo poslanci z opozície, prečo bývalá alebo Matovičova vláda už dávno nepodala podnet na preskúmanie jeho pochybne nadobudnutého majetku alebo preskúmanie jeho majetkových pomerov?!  Alebo všetci v bývalých vládach majú obavy, aby neskúmali ich majetok?

Veronika, máte pravdu. Ako s tým odpočúvaním. Alebo s DPH. Alebo s užitočnosťou vášho ministrovania. Alebo s morálnou čistotou vášho otca zakladateľa,, nejakého Kisku. Naozaj ste bojovníčka – za poslanecký plat! Plus benefity. A nepotrebuje to viac nákladov ako bábkové divadlo. Ba ani toľko.

Pani Remišová, vy ste lepšie vládli. Ľudia pri vás mali všetkého dosť. Boli lacné potraviny. I kovid bol lacný. HDP a DPH nám narástli. A keď nám vládne múdry politik, tak je to zle.

Hlas ľudu: Očuj, Mišo, ty máš koňa, ja mám koňa, spriahajme sa!
Z detstva si pamätám, že u nás v dedine boli takí gazdovia, čo mali len jedného koňa a spriahali sa. Ale stávalo sa, že obidvaja potrebovali záprah na ten istý deň. Keď sa nevedeli dohodnúť, veru sa aj pohnevali. Iste uznáte, že jeden kôň je len... Čítať ďalej
03 | 05 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.