Karol Farkašovský doslova vyškolil poslankyňu PS Jurík (VIDEO)
02 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Progresívci všeobecne sa vyznačujú nie veľmi úctivým vzťahom voči seniorom. Dokázali to nie jeden krát, či už v predvolebnej kampani, alebo aj v parlamentných laviciach. Naposledy tak urobila poslankyňa Beáta Jurík (PS), ktorej lekciu zo slušného správania uštedril Karol Farkašovský (SNS).

Najskôr tu boli Hellebrandtove privysoké dôchodky. Keď sa PS dostalo do parlamentu, ich poslankyňa dostala lekciu už aj od Pavla Ľuptáka. Teraz si výchovný moment od Karola Farkašovského vyslúžila Beáta Jurík.

Šokoval aj Ghannamovú

V júni pred rokom sa Tomáš Hellebrandt zúčastnil diskusie s poskytovateľmi sociálnych služieb, kde sa vyjadril, že penzie slovenských dôchodcov sú nadpriemerné, čím prekvapil aj Annu Ghannamovú, šéfku Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb.

Šimečkovcom prekážajú privysoké dôchodky na Slovensku
"PROGRESÍVNE SLOVENSKO BY SIAHLO NA DÔCHODKY! LEN NECH TU TÁTO STRANA NEVLÁDNE!" Píše v statuse na sociálnej sieti Erik Tomáš a pridáva aj dôkaz svojho tvrdenia. "Progresívne Slovensko po tom, čo pripustilo možnosť legalizácie všetkých drog,... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Inak „kľuďas“ Ľupták

„Kde sú tí odborníci, schopní riadiť tento štát. v koľkých zákonoch ste spravili chyby, ktoré ste si nevšimli vy, ktoré sme si nevšimli ani my. A kde budú tie dôsledky, to budeme kedy opravovať? Ani na toto nedostaneme odpoveď? No nedostaneme, lebo keď tak na vás pozerám, tak určite nedostaneme odpoveď na túto otázku,“ rozpráva poslankyňa spoza rečníckeho pultu tónom „láskavo sa nad sebou zamyslite, čo tu predvádzate“.

„Školili ste nás, ako učiteľka v materskej škole deti. Dovoľte mi, aby som na to teraz povedal svoj názor,“ reagoval poslanec za SNS Pavol Ľupták, ešte sa ovládajúc.

„Som o 34 rokov starší od vás a ste vo veku mojej najmladšej dcéry. Kto vám dal právo urážať týchto ľudí? V našom veku! My sme zakladali tento štát! Čosi sme pre tento štát urobili. Ja mám odpracovaných 43 rokov. Vaše humanitné vzdelanie, a aj tejto kliky, ktorá je od vás až tam hore, je tak na úrovni dvoch ročníkov mojej strednej školy,“ vyškolil poslanec mladú kolegyňu.

Farkašovského otcovská rada

Poslankyňa PS Beata Jurík vo vystúpení dehonestujúco kritizovala „bielovlasých“ poslancov – vraj nemajú poúčať mladych.

„Keďže všade na svete majú starších ľudí v úcte iba u nás sú mladí ardogantní na starších - dovolil som si voči kolegyni dobrú, otcovskú radu. Hádam si to zapamätá,“ píše Farkašovský pri videu, v ktorom hovorí, že rešpektuje aj výrokovú imunitu v parlamente, aj názorové rozdiely. Uznáva aj to, že poslankyňa Jurík je nová a „nabudená“ do kritiky všetkých a všetkého.

„Ale ako človek so šedinami by som vám pre nasledujúce vystúpenia odporúčal trochu viac ľudskej úcty a pokory,“ adresoval kolegyni Farkašovský.

Takto vytočeného poslanca Ľuptáka ste ešte nevideli (VIDEO)
Poslanca Pavla Ľuptáka (SNS) z jeho videí a vystúpení poznáme skôr, ako rozvážneho, uvážlivého človeka. Kým ho nerozčúli poslankyňa z PS a jej jednanie s koaličnými poslancami, ako s neposlušnými škôlkarmi. Pri takomto prístupe to Ľupták nevydržal... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik