PÁN ÓDOR, BUĎTE ASPOŇ TROCHU CHLAP! (VIDEO)
30 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

PS-kár Ódor proti mne natočil videjko, v ktorom sa v tých svojich klamstvách o mne už kompletne utopil. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD). Rovnako, ako Ľudovít Ódor (PS), aj on kandiduje na post europoslanca. A práve kampaň progresívcov, v ktorej navodzujú dojem, že Smer je cesta von z EÚ a do područia Ruska je dôvodom, pre ktorý sa Ľuboš Blaha ohradil voči Ódorovi. Blaha preto Ódora žiada, aby bol aspoň trochu chlap.

Ľuboš Blaha si na pomoc pri vyvracaní Ódorových slov požičal slová Richarda Sulíka. Apolitický Ódor ako bývalý úradnícky prezidentkin premiér však tvrdí, že on lepšie vie, čo Smer a Blaha zvlášť, chcú. Ľuboš Blaha však vyvracia niekoľko ďalších Ódorových tvrdení, navyše v nich akosi nenachádza súvislosť. Preto mu odporúča, že ak nechce vyzerať čoraz smiešnejšie, mal by prestať podľa Blahu klamať.

Má v tom prsty Sulík

Blaha radí Ódorovi, aby dal nejaký rýchlokurz aj Richardovi Sulíkovi, lebo ten radí, aby sme v týchto voľbách nestrašili. „Lebo keď napríklad Ľudo Ódor, ktorý vedie kandidátku PS vo svojom videoklipe hovorí, že musíte voliť nás, lebo inak nám hrozí vystúpenie z EÚ, tak to je strašenie. Lebo žiadna relevantná politická sila nechce vystúpiť. Žiadna parlamentná strana, ani Republika, ani Maďari, ani neviem kto, nikto nechce vystúpiť z EÚ, nikto. Tak čo iné, okrem strašenia je to, keď niekto bude hovoriť – voľte nás, lebo inak Slovensko vystúpi z EÚ,“ hovorí Sulík v dokrútke.

Blaha pritom hovorí, že najsmutnejšie na celom je, že sa Ódor nevie zachovať, ako chlap a vykrúca sa, že netvrdil, ako niekto chce vystúpiť z EÚ, ale vraj nás odtiaľ vyhodia, lebo Slovensko odtiaľ ťaháme. Blaha tým reaguje na Ódorov status.

Liberálny arcizločinec Dzurinda to konečne priznal: KVÔLI EÚ BY SOM AJ LÍZAL ZEM!
Kvôli EÚ by som aj lízal zem - nie, to nie je žiadna fikcia, takto sa pre Denník N vyjadril sorosovský arcizločinec Mikuláš Dzurinda, ktorý týmto spôsobom okomentoval prístupové rokovania jeho liberálnych vlád s Európskou úniou, pripomína... Čítať ďalej
30 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Ódor Blahovi neverí

„Jedno je však fakt, svojimi krokmi nás z EU ťaháte von, izolujete nás a robíte nám hanbu. Áno, hovorím zatiaľ obrazne, keď hovorím, že nás ťaháte z EÚ von. Je pravda, to čo píše Richard Sulík, odchod z EÚ nemáte v programe, lenže v programe ste nemali ani rušenie Špeciálnej prokuratúry, znižovanie trestov zlodejom, či ovládnutie RTVS,“píše Ódor v statuse, v ktorom si podáva špeciálne Ľuboša Blahu.

Ódor – amatér?

„Pán Ódor, vy neviete, že z EU nás nikto nemôže vyhodiť? Chcete ísť do EP a ani len neviete, že v Lisabonskej zmluve nič také, ako vylúčenie z EÚ neexistuje? Štát môže odísť iba sám, ak sa tak rozhodne. Ale vylúčiť sa nedá,“školí Blaha jednotku progresívcov.  Znova si na pomoc berie Richarda Sulíka, ktorému je jasné, že nie sme nejakou centrálnou súčasťou, no sme riadnym členom a takým zostaneme aj po eurovoľbách.

„Takže pán Ódor. Boli ste usvedčený z klamstva, aj z toho, že sa vyhovárate,“hovorí Blaha s tým, že Ódor sa vo videu, venovanom jemu zamotáva. Blaha vraj otvorene obdivuje Putinov režim a preto je za vystúpenie z EÚ. Blaha podľa vlastných slov nikdy netvrdil, že obdivuje Putinov režim, len rešpektuje voľbu ruského národa a to, že práve Putin vyviedol Rusko z problémov počas Jeľcinovho pôsobenia.

Ódorove argumentačné fauly

„Určite viete, že ja neobdivujem žiaden kapitalistický režim, čiže zase iba klamete, ale čo je z hľadiska logiky ešte dôležitejšie, aj keby som obdivoval akýkoľvek režim na svete, nijako z toho nevyplýva, že chcem vystúpenie z EÚ,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého ide u Ódora o argumentačný faul.

Blaha vyvracia ďalšie z Ódorových klamstiev – povedal vraj, že fašizmus neprišiel zo západu Blaha nemyslel historicky. Z dokrútky, ktorú Blaha ponúka vyplýva, že tam odznel práve ten dôraz na históriu. Požiadal preto Ódora, aby si aspoň preveril to, čo sa preveriť dá. Blaha však hľadá logiku v ďalšom Ódorovom tvrdení, podľa ktorého Blaha kritizuje obrannú zmluvu s USA, čo by mal byť dôkaz toho, že chce vystúpiť z EÚ. Blaha sa teda pýta, aký má toto súvis.

„Američania predsa nie sú súčasťou EÚ. Či podľa vás áno? Ak si to myslíte, tak to veľa vysvetľuje. Pravda je taká, že jediný, kto tu robí argumentačné fauly ste vy. A to len preto, aby ste prekryli svoje klamstvo, z ktorého vás usvedčil Sulík. Strašíte, klamete a vyhovárate sa,“uzatvára Blaha s tým, že s každým takýmto klamstvom práve Ódor vyzerá čoraz smiešnejšie.

TOTO JE NEKULTÚRNY MEGAPR*SER! Šimečka zneuctil parlament
Oni vedia všetko, rozumejú všetkému a len v ich rukách je možná záchrana Slovenska. A komu nie je jasné, že práve oni spasia Slovensko, je nekultúrny, jednoduchý, pomýlený. Nuž, a koalícia je skupina nevzdelancov. Iba že by to bolo naopak. Lívia... Čítať ďalej
30 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik