ŠOKUJÚCE VIDEO Cyklista ZRAZIL len 4-ročné DIEVČATKO a UŠIEL!
29 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Obyvateľov Trnavy veľmi pobúrilo video, na ktorom je vidieť veľmi nepríjemný incident. Cyklista v pešej zrazil malé 4-ročné dievča a ani sa nezastavil, či je v poriadku. Trnavská polícia vyšetruje dodatočne nahlásenú zrážku ako „útekovú“ dopravnú nehodu.

Ako informuje portál regiony.sk, nehoda sa stala v nedeľu 28. apríla popoludní. Cyklista si to namieril rovno po pešej zóne na Hlavnej ulici. Pri svojej veľmi rýchlej jazde zrazil malé dieťa.

Podľa očitých svedkov a zverejneného videa, cyklista nezastavil, aby sa ubezpečil, že dieťa je v poriadku a nepotrebuje prvú pomoc. Z miesta činu mal rýchlo odísť. Dieťa sa pritom zranilo. “Dieťa následne skončilo v nemocnici so zlomenou rukou,” uviedol autor videa. Viac svetla priniesla aj svedkyňa udalosti Marta. “Zrazil ho, videla som to. Potom pridal. Otec dieťaťa utekal za ním, ale nedobehol ho. Videlo to veľa ľudí,” uviedla.

Incident na sociálnej sieti potvrdila polícia. “Cyklista mal po zrážke bez toho, aby si splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody, odísť preč. Okolnosťami tejto nehody, ako aj zisťovaním totožnosti cyklistu, sa dopravní policajti intenzívne zaoberajú,” uviedla trnavská krajská polícia. Ako dodala, malá chodkyňa sa pri zrážke a následnom páde na zem zranila a musela byť ošetrená v trnavskej nemocnici.

Podľa miestnych je to na dennom poriadku

Celý incident sa stal na mieste, ktoré je určené výlučne chodcom. „Ulica patrí iba chodcom, pretože platí zákaz vjazdu bicyklov. Cyklisti môžu prejsť len pešo s bicyklom po svojom boku, rovnaký zákaz platí pre elektrické kolobežky,“ vysvetľuje mesto Trnava.

Obyvatelia hovoria, že po pešej zóne cyklisti pravidelne bicyklujú. “Je to pešia zóna, ale jazdia si tam na bicykli veselo. Tiež ma tam skoro raz jeden zrámoval. Chodia tadiaľ rodičia s deťmi. Tak už, keď mám rozum, zosadnem z toho a prejdem sa peši. To už ani na tej pešej zóne sa človek nemôže cítiť v bezpečí,” uviedla Lucia.

SRDERVÚCI PRÍSPEVOK! Počas zápasu skolabovala 17-ročná hráčka Lili a ZOMRELA!
Obrovská tragédia na futbalovom zápase v Dunajskej Strede. Len 17-ročná Lili, ktorá hrala za KFC Komárno, počas utorkového zápasu skolabovala a museli ju oživovať. Žiaľ, po niekoľkých dňoch v nemocnici v Bratislave zomrela. Smutnú správu na... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik