Liberálny arcizločinec Dzurinda to konečne priznal: KVÔLI EÚ BY SOM AJ LÍZAL ZEM!
30 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Kvôli EÚ by som aj lízal zem - nie, to nie je žiadna fikcia, takto sa pre Denník N vyjadril sorosovský arcizločinec Mikuláš Dzurinda, ktorý týmto spôsobom okomentoval prístupové rokovania jeho liberálnych vlád s Európskou úniou, pripomína podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová Slovákom na sociálnej sieti.

Tento výrok podľa političky dostatočným spôsobom vysvetľuje situáciu, v ktorej sa Slovenská republika kvôli týmto liberálnym vlastizradcom ocitla. Štát bol pred vstupom do takzvanej Európskej únie doslova a do písmena rozvrátený, do zahraničia boli rozpredané celé strategické odvetvia, bola zlikvidovaná domáca výroba a naopak, boli vytvorené podmienky pre to, aby sa všetko muselo doviezť, samozrejme, nie zadarmo, ale za zisk vyvezený na západ.

"Je len samozrejmé, že takto rozvrátený a oslabený štát zostal nakoniec závislý na európskych fondoch - tie nie sú v podstate ničím iným, ako drobnými odrobinkami zo ziskov, ktoré si odtiaľto západné firmy odvezú. Týmito odrobinkami z vyvezených ziskov si západné štáty chcú politicky zabezpečiť to, aby náš štát náhodou nepomýšľal na to, že by robil niečo iné, ako protektorátnu bruselskú politiku," konštatuje národniarka.

"Liberálny arcizločinec Mikuláš Dzurinda to teda konečne priznal - jeho úlohou bolo rozvrátiť štát a odovzdať ho do rúk liberálnej EÚ, kvôli ktorej bol ochotný podľa jeho vlastných slov aj zem lízať," 

"Jedno je v tejto situácii isté - Slovenská republika a ani iné štáty v Európe už nemôžu viac byť otrokmi zo západu riadených nadnárodných korporácií a tak, ako porazilo liberálov Slovensko a Maďarsko (a ako ich na jeseň 2024 porazí aj Rakúsko), tak ich porazí aj celá Európa, kde najbližšiu príležitosť budeme mať už približne o mesiac pri voľbách do Európskeho parlamentu," vyzýva na účasť v eurovoľbách Dagmar Kramplová.

"Európa má byť Európou národov, nie Európou otrokov!" - uzavrela politička.

Roth Neveďalová: Vstupovali sme do inej EÚ, ako žijeme (VIDEO)
Dobrý projekt v rukách nesprávnych ľudí! V ktoromsi z nedávnych rozhovorov sa europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová (Smer-SSD) vyjadrila, že ona sama bola prekvapená tým, ako sa EP a celkove EÚ zbyrokratizovali za ten čas, čo v EP nepôsobila... Čítať ďalej
30 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik