Ostrý podpredseda NR SR: Progresívci klamú. Od rána do večera...
28 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Ostrý príspevok na sociálnej sieti Telegram zverejnil podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (SMER - SSD), v ktorom reaguje na opozíciu a ich tvrdenia. Blaha tvrdí, že:"...progresívci klamú. Od rána do večera. A všetky ich klamstvá vychádzajú na povrch. V rekordnej rýchlosti."

Príspevok Ľuboša Blahu, zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení. Má názov: Z KOĽKÝCH KLAMSTIEV VÁS EŠTE MUSÍME USVEDČIŤ, PROGRESÍVCI, ABY STE TO VZDALI?

Progresívci klamú. Od rána do večera. A všetky ich klamstvá vychádzajú na povrch. V rekordnej rýchlosti.

Progresívci klamú, vraj sa chystá zoštátnenie vkladov v bankách. Ešte aj mítingy kvôli tomu zvolávajú, aj keď nič také nehrozí, je to čistá lož. 

Zvažujeme, že zavedieme štátne dlhopisy s výhodným úrokom, aby ľudia mohli investovať do Slovenska - a toto je vraj znárodnenie. 

To isté s druhým pilierom - namiesto toho, aby peniaze utekali do Ameriky, hľadáme cesty, ako ich presmerovať na Slovensko. A oni len klamú a strašia.

PS-kári klamú, že ideme vystúpiť z EÚ a keď ich za toto klamstvo vysmeje ešte aj Sulík, tak sa vyhovárajú ako malé deti.

A ten ich panáčik igráčik Ódor sa zamotáva do ďalších klamstiev. Je až rozkošné, aký je ten ich neboráčik smiešny - ale k tomu sa ešte vrátim. 

Progresívci klamú, že RTVS je nezávislá, pritom sami zvolávajú mítingy pod heslom, že si RTVS nenechajú vziať - čiže priznávajú, že doteraz patrila PS-károm a opozícii. 

Klamú, že obmedzujeme slobodu médií, pritom to boli oni, kto v čase matovičovského temna podporoval likvidáciu občianskych médií a každého s iným názorom kriminalizovali a opľúvali.

Klamú, že nám ide Európska komisia zobrať eurofondy kvôli zrušeniu ÚŠP. A potom ich z týchto klamstiev usvedčí ešte aj tá ich Jourová - urobila z nich úplných hlupákov.

Čo je najhoršie, oni klamú o Slovensku v Európskom parlamente a lobujú za to, aby Brusel Slovensku ubližoval - nielen klamári, ale aj vlastizradcovia.

Klamú, že nevieme konsolidovať a bum, ratingová agentúra Standard & Poor's potvrdila pozitívny rating Slovenska. Šach - mat.

Klamú, že nemáme podporu väčšiny ľudí a pritom sme vyhrali dvoje volieb a ešte aj podľa ich dnešného prieskumu na Markíze je Smer na čele a máme v parlamente pohodlnú väčšinu. 

Klamú, že neriešime infláciu, ktorá bola za ich čias najvyššia v EÚ. Teraz je na priemerných hodnotách v EÚ a v porovnaní s minulým rokom dramaticky klesla. Aj vďaka nám.

Klamú o Slovensku, klamú aj o Rusku. Niekoľko mesiacov tú tárajú, že Navaľného nechal zabiť Putin a teraz americké tajné služby túto lož vyvrátili - nechcete sa ospravedlniť, slniečkari? 

Kto týmto tragédom ešte verí? Veď dokola len klamú. A potom dostanú v telke zakaždým výprask, ako dnes tí dvaja motáci z SaS. 

Ako dopadol Šimečka a Lipšic neviem - nehodlám si kaziť nedeľu s takýmito monštrami. Ale keď už Markíza pozýva takých gaunerov ako Lipšic, čakám, kedy si tam zavolajú Mikuláša Černáka alebo iných vrahov.

Progresívci boli len za jeden deň usvedčení z toľkých klamstiev, že to posielame rovno do Guinnessovej knihy - toto je nový rekord!

Už fakt prestaňte, ste trápni, odkazuje v závere príspevku Ľuboš Blaha.

SRDERVÚCI PRÍSPEVOK! Počas zápasu skolabovala 17-ročná hráčka Lili a ZOMRELA!
Obrovská tragédia na futbalovom zápase v Dunajskej Strede. Len 17-ročná Lili, ktorá hrala za KFC Komárno, počas utorkového zápasu skolabovala a museli ju oživovať. Žiaľ, po niekoľkých dňoch v nemocnici v Bratislave zomrela. Smutnú správu na... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik